Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuws10 september: lancering editie Gooi en Vechtstreek

10 september: lancering editie Gooi en Vechtstreek

Facebook Twitter LinkedIn
23-08-2016

Zaterdag 10 september is het zover, Afscheidswijzer editie Gooi en Vechtstreek zal gelanceerd worden. Het eerste exemplaar van Afscheidswijzer Gooi en Vechtstreek zal worden uitgereikt op het nieuwe Crematorium van gemeente Hilversum.

 

 

 

Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een handzaam naslagwerk gevuld met essentiële informatie rondom het laatste afscheid. Hierin vind je tips, handreikingen, wetenswaardigheden en praktische adressen afgestemd op de Gooi en Vechtstreek. Alle benodigde uitvaartinformatie, uitvaartopties, bedrijven en instellingen gebundeld in één handig naslagwerk. Een onmisbare gids vol eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting.

Open Dag Crematorium Hilversum

Editie Gooi en Vechtstreek wordt uitgegeven in samenwerking met de gemeenten Hilversum, Gooise Meren en Wijdemeren. Om deze bijzondere samenwerking te vieren, zal de lancering plaatsvinden tijdens de open dag van Crematorium Hilversum. Het crematorium staat op een prachtige locatie met magnifiek uitzicht over de heide. 10 september kunt u het hagelnieuwe crematorium voor het eerst komen bekijken. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er in een crematorium aan toe gaat? Neem een Afscheidswijzer in ontvangst en kom het zelf ervaren.

Programma

- U wordt rond 09.45 uur van harte welkom geheten op het crematorium voor een kopje koffie en een ambachtelijke petit-four.

- Tussen 10.15 uur een 10.45 uur vindt het officiële gedeelte plaats waarbij het eerste exemplaar uitgereikt wordt aan wethouder Nicolien van Vroonhoven van gemeente Hilversum.

- Er zullen meerdere sprekers zijn, muziek en om 11.30 uur een rondleiding door het gloednieuwe crematorium.

- Na afloop is het mogelijk van te voren bestelde exemplaren van de editie mee te nemen.

Naast adverteerders zullen ook verspreidingspunten en andere belanghebbenden vanuit de gemeenten en Wijzer Communicatie aanwezig zijn om de presentatie bij te wonen.

Aanmelden

Wij nodigen u graag uit om de presentatie bij te wonen. Wij willen alle bezoekers op een zo gastvriendelijk mogelijke wijze ontvangen. Om een goede inschatting te kunnen maken van de hoeveelheid belangstellenden, verzoeken wij u om uiterlijk dinsdag 6 september een e-mail te sturen naar presentatie@afscheidswijzer.nl onder vermelding van uw organisatienaam en het aantal personen dat namens uw organisatie aanwezig zal zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, vernemen wij dat ook graag voor die tijd.

 Meld u hier aan voor het Facebook event

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons