Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuws13 oktober: Lancering Afscheidsdwijzer editie Amersfoort e.o.

13 oktober: Lancering Afscheidsdwijzer editie Amersfoort e.o.

Facebook Twitter LinkedIn
04-10-2016

Donderdag 13 oktober aanstaande is het zover, Afscheidswijzer editie Amersfoort en omstreken zal gelanceerd worden. Het eerste exemplaar van Afscheidswijzer Amersfoort e.o. zal donderdag 13 oktober bij het Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (Dodeweg 31, 3832 RE Leusden) worden gepresenteerd.

Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een handzaam naslagwerk gevuld met essentiële informatie rondom het laatste afscheid. Hierin vind je tips, handreikingen, wetenswaardigheden en praktische adressen afgestemd op de regio Amersfoort en omstreken. Alle benodigde uitvaartinformatie, uitvaartopties, bedrijven en instellingen gebundeld in één handig naslagwerk. Een onmisbare gids vol eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting.

Afscheidswijzer presentatie editie Amersfoort

Programma lancering

Op donderdag 13 oktober wordt u omstreeks 15.45 uur welkom geheten onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens zal het eerste exemplaar van de editie feestelijk en officieel worden uitgereikt aan een prominent persoon uit de regio. Na de lancering zal er ruimte zijn om te netwerken met uw collega’s uit de uitvaartwereld. Het officiële programma zal ongeveer van 16.00 tot 18.00 uur duren. Om de netwerkborrel op het gebied van de catering zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen u van te voren aan te melden voor de presentatie via onderstaande button. Dit kan tot uiterlijk maandag 10 oktober.

U kunt zich aanmelden voor de presentatie via onderstaanden button:

Meld u aan!
!!Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons