Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuws7 december: Lancering Afscheidswijzer Den Haag - Zoetermeer

7 december: Lancering Afscheidswijzer Den Haag - Zoetermeer

Facebook Twitter LinkedIn
22-11-2016

Woensdag 7 december aanstaande is het zover, Afscheidswijzer editie Den Haag-Zoetermeer zal gelanceerd worden. Het eerste exemplaar van Afscheidswijzer Den Haag Zoetermeer zal woensdag 7 december Begraafplaats Kerkhoflaan (Kerkhoflaan 12, 2585 JB Den Haag) worden gepresenteerd.

Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een handzaam naslagwerk gevuld met essentiële informatie rondom het laatste afscheid. Hierin vind je tips, handreikingen, wetenswaardigheden en praktische adressen afgestemd op de Den Haag-Zoetermeer. Alle benodigde uitvaartinformatie, uitvaartopties, bedrijven en instellingen gebundeld in één handig naslagwerk. Een onmisbare gids vol eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting. De Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer is in navolging van 36 edities de 37e editie in Nederland.

 

Lancering Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer


Programma lancering

Op woensdag 7 december wordt u omstreeks 15.45 uur welkom geheten onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens zal het eerste exemplaar van de editie feestelijk en officieel worden uitgereikt aan een prominent persoon uit de regio. Na de lancering zal er ruimte zijn om te netwerken met uw collega’s uit de uitvaartwereld. Het officiële programma zal ongeveer van 16.00 tot 18.00 uur duren. Om de netwerkborrel op het gebied van de catering zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen u van te voren aan te melden voor de presentatie via onderstaande button. Dit kan tot uiterlijk donderdag 1 december.

U kunt zich aanmelden voor de presentatie via onderstaanden button:

Meld u hier aan!Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons