Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer bezig met ontwikkeling editie Noord-Limburg

Afscheidswijzer bezig met ontwikkeling editie Noord-Limburg

Facebook Twitter LinkedIn
26-05-2016

In navolging van 32 eerdere edities, is Afscheidswijzer momenteel onder andere bezig met de ontwikkeling van Afscheidswijzer editie Noord-Limburg. De editie wordt uitgebracht voor de gemeenten Bergen, Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray.


Enige onafhankelijke informatiebron

Afscheidswijzer is de enige onpartijdige informatiebron in Nederland voor mensen die zich voorbereiden op hun eigen afscheid van het leven of de uitvaart van een naaste. Het handzame naslagwerk is gevuld met essentiële informatie rondom het laatste afscheid. U vindt hier tips, handreikingen, wetenswaardigheden en praktische adressen afgestemd op uw regio. Alle benodigde informatie, uitvaartopties, bedrijven en instellingen gebundeld in één handig naslagwerk. De handzame wijzer is onderverdeeld in de thema’s voor, rond en na overlijden.

Kosteloze verspreiding

In de regio Noord-Limburg wordt de Afscheidswijzer geheel kosteloos verspreid in een oplage van 10.000 exemplaren. Afscheidswijzer vindt het van belang om te zorgen voor een goede, objectieve en integere vorm van informatieverstrekking. Om de toegankelijkheid van de wijzer te waarborgen, wordt deze dan ook geheel kosteloos aangeboden. De verspreiding vindt plaats via vele kwalitatief hoogwaardige verspreidingspunten binnen het gebied.

Logistiek

Wijzer Communicatie draagt zelf zorg voor de verspreiding van de uitgegeven exemplaren. Doordat onze verspreidingsafdeling direct in contact staat met de organisaties die meewerken, kunnen wij ook snel zorgen voor nabestellingen of extra verspreidingsrondes.

Participeren

Afscheidswijzer kan gepubliceerd worden dankzij de bijdragen van adverteerders. Wilt u meewerken aan deze editie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Contactformulier

Via dit contactformulier kunt u ons uw vraag stellen of een opmerking plaatsen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

VERZENDEN


Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons