Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer brengt drie herdrukken uit

Afscheidswijzer brengt drie herdrukken uit

Facebook Twitter LinkedIn
01-06-2015

Na groot succes van de Afscheidswijzer editie Den Bosch, Zwolle en Amersfoort, zijn er afgelopen maand voor alle drie de edities nogmaals 10.000 exemplaren in omloop gebracht.

Afscheidswijzer groot succes

Na uitkomst van Afscheidswijzers in de gemeenten Den Bosch, Amersfoort en Zwolle, bleek al snel dat de gedrukte exemplaren ook hier zeer goed hen weg vonden naar de inwoners van deze gemeenten. Nadat wij van het grootste gedeelte van onze verspreidingspunten te horen kregen dat alle exemplaren verspreid waren, is dan ook besloten over te gaan tot een herdruk voor alle drie deze edities. In een oplage van nogmaals 10.000 exemplaren per editie, zijn de Afscheidswijzers op alle verspreidingspunten inmiddels weer aangevuld.

Afscheidswijzer ’s-Hertogenbosch

Begin 2014 verscheen de Afscheidswijzer editie ’s-Hertogenbosch. "Er is niets mooier dan geboren te mogen worden, ter wereld komen in ’s-Hertogenbosch. Eén van de aantrekkelijkste en gastvrije steden van Nederland" zo stelt de burgemeester van ’s-Hertogenbosch, mr. dr. A.G.J.M. Rombouts, in het voorwoord van de editie. "Naar mijn mening is het een handige wegwijzer in de eerste dagen na het overlijden van een dierbare. Ik ben er van overtuigd dat dit boekwerk voorziet in een grote behoefte" zei hij over het naslagwerk Afscheidswijzer. En daar bleek hij al snel gelijk in te hebben. Een jaar na verschijning bleek dat alle in begin 2014 verspreide exemplaren meegenomen waren door de inwoners van de regio. Een goed moment om over te gaan tot een herdruk, inmiddels zijn er dan ook opnieuw 10.000 exemplaren op te halen op een grote hoeveelheid punten in en rond Den Bosch. Een volledig lijst van verspreidingspunten is hier te vinden.

Bekijk hier de Afscheidswijzer ’s-Hertogenbosch of klik op de cover van de editie onderaan het artikel.

Afscheidswijzer Zwolle

Begin 2014 kwam ook de Afscheidswijzer editie Zwolle uit. Op donderdag 13 februari 2014 werd op uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Zwolle gepresenteerd en uitgereikt. Een geslaagde middag en avond volgde. Al snel bleek ook hier dat de Afscheidswijzer gretig meegenomen werd door de inwoners van Zwolle en omgeving. Benieuwd waar de Afscheidswijzer Zwolle kosteloos af te halen is? Klik hier voor een overzicht.

Bekijk hier de Afscheidswijzer Zwolle of klik op de cover van de editie onderaan het artikel.

Afscheidswijzer Amersfoort

"Spreken over de dood en over alle praktische zaken die hier mee samen hangen, met degenen die je lief zijn, kan ruimte bieden en de rust geven om verder te leven". stelt drs. Esther Nelemans (theoloog, pastor begeleider, voorganger bij uitvaarten en stervens- en rouwbegeleider) in het voorwoord van editie Amersfoort. Hiermee heeft ze het doel van Afscheidswijzer mooi verwoord. Tijdige oriëntatie op het eigen laatste afscheid of dat van een naaste geeft rust en ruimte. Op integere en objectieve wijze informeren we u over zaken die spelen rond de dood, de uitvaart en daarna. Zo ook in de regio Amersfoort. Een herdruk van 10.000 exemplaren is afgelopen maand door onze verspreidingsafdeling verdeeld over talloze verspreidingspunten in de regio. Benieuwd waar een Afscheidswijzer Amersfoort precies kosteloos te verkrijgen is? Klik hier voor een volledig overzicht.

Een kijkje nemen in de digitale editie van Afscheidswijzer Amersfoort? Dat kan hier

 

            

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons