Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer brengt editie Gooi en Vechtstreek uit

Afscheidswijzer brengt editie Gooi en Vechtstreek uit

Facebook Twitter LinkedIn
12-09-2016

Zaterdag 10 september 2016 is op het nieuw crematorium in Hilversum, Afscheidswijzer editie Gooi en Vechtstreek gepresenteerd.


Directeur Ben Wiggelo overhandigt het eerste exemplaar van de editie aan Wethouder Nicolien van Vroonhoven van de gemeente Hilversum


Afscheidswijzer

Afscheidswijzer is een gids die de weg wijst bij vragen die spelen rondom afscheid nemen. Vanaf vandaag is deze voor een ieder gratis mee te nemen op diverse punten in de regio Gooi en Vechtstreek.

Succesvolle lancering

Een bijzonder woord van dank aan alle participanten, verspreidingspunten en de gemeenten die deze unieke editie Westelijke Mijnstreek mede hebben mogelijk gemaakt.

- Vanuit gemeente Gooise Meren: Gwendolyn de Boer en Esmeralda Wagenaar. Dank voor het contact en de participatie in deze Afscheidswijzer.

- Vanuit gemeente Wijdemeren: Leonie Wildeman en Margee Kemp voor de totstandkoming van de Afscheidswijzer en het contact met ons team.

- Vanuit gemeente Hilversum: Wethouder Nicolien van Vroonhoven, voor het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar, de mooie woorden tijdens de presentatie en het schrijven van het voorwoord.

- Marcel Luntungan van Marsmelody voor het verzorgen van de muzikale omlijsting tijdens de lancering.

- Everdien Gardner van het netwerk palliatieve zorg – Gooi & Vechtstreek voor het compleet maken van ons zorgoverzicht en de aandacht die jullie hebben besteed aan de introductie van deze gids.

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Gooi en Vechtstreek aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Gooi en Vechtstreek te gaan.

Cover Afscheidswijzer editie Gooie en Vechtstreek

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Gooi en Vechtstreek verspreiden? Neem hier contact met ons op.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons