Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer brengt editie Hengelo e.o. uit

Afscheidswijzer brengt editie Hengelo e.o. uit

Facebook Twitter LinkedIn
01-04-2016

Op donderdag 31 maart is op de gemeentelijke begraafplaats Oldenzaalsestraat in Hengelo, het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Hengelo e.o. gepresenteerd en uitgereikt. De editie is tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen Afscheidswijzer en drie gemeenten (Borne, Hengelo en Hof van Twente).

Overhandiging 1e exemplaar Afscheidswijzer Hengelo e.o.

De wethouders van gemeente Borne (Michel Kotteman), Hof van Twente (Harry Scholten) en Hengelo (Marcel Elferink) nemen alle drie een 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Hengelo e.o. in ontvangst van directeur Ben Wiggelo van Wijzer Communicatie. Fotografie: Uitvaartfotografie Stolk

Succesvolle lancering

Een bijzonder woord van dank aan alle participanten, verspreidingspunten en de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente die deze unieke editie Hengelo e.o. mede hebben mogelijk gemaakt. In het bijzonder:

- Gemeente Borne: Mieke Ligtenberg en Rien Harmsen, voor meedenken van deze editie Hengelo en omstreken. Eveneens Wethouder Michel Kotteman voor het mede in ontvangst nemen van het allereerste exemplaar.

- Gemeente Hengelo: Eva Koel en Jos Koekkoek, voor de input en de contacten die ons team heeft gehad voor het tot stand brengen van deze editie. Wethouder Marcel Elferink, voor het schrijven van het voorwoord, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar en de mooie woorden tijdens zijn toespraak.

- Gemeente Hof Van Twente: Bas Schuite en Johan Vruwink voor het aanleveren van de materialen in onze gids. Tevens dank aan wethouder Harry Scholten voor het mede in ontvangst nemen van het eerste exemplaar.

- Dhr. Henk Lansink, begraafplaatsbeheerder van de begraafplaats Oldenzaalsestraat voor het beschikbaar stellen van deze prachtige locatie en alle zaken omtrent het regelen van de presentatie.

- Roolvink Bloemen uit Hengelo voor het verzorgen van de mooie bloemstukken op de presentatie.

- De fotoreportage die Willem Stolk (Uitvaartfotografie Stolk) maakte tijdens de presentatie.

- Rob Bruntink van Bureau MoRBidee, voor het spreken tijdens de bijeenkomst.

- Elvira Dekker van Catering service Twente voor het verzorgen van de catering.

Kosteloos te verkrijgen

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Hengelo e.o. aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Hengelo e.o. te gaan.

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Hengelo e.o. verspreiden? Neem hier contact met ons op.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons