Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer gaat samenwerkingsverband aan

Wij gaan samenwerken!

Facebook Twitter LinkedIn
03-10-2016

Drie leidende bedrijven binnen de uitvaart informatievoorziening, Afscheidswijzer, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids gaan een samenwerkingsverband aan en slaan hiermee een nieuwe weg in.

Uniek branche breed platform

De genoemde bedrijven beheren samen een aantal toonaangevende uitgaven en websites. Hiermee bieden ze informatie voor ondernemers en consumenten die zich voorbereiden op hun eigen afscheid van het leven of de uitvaart van een naaste. “Met deze samenwerking willen we een sterk en branche breed platform vormen. Een netwerk waarin eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting voor de consument en de ondernemer centraal staat. Dankzij ons online en offline bereik, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn wij met ons nieuwe samenwerkingsverband de mediapartner bij uitstek binnen de zorg- en uitvaartbranche” aldus Antoine Fonville eigenaar van Uitvaart Internet Diensten (UID).

Wat kan, mag en moet rondom het levenseinde

De samenwerking tussen Afscheidswijzer, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids vormt een uniek platform in de zorg- en uitvaartbranche. Niet alleen voor de consument van belang, maar ook voor bedrijven. Ze bieden een podium aan onder andere gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en goede doelen. Zo wordt er op heldere en duidelijke wijze getoond wat kan, mag en moet rondom het levenseinde, de uitvaart en het gedenken.

Laatste afscheid uit taboesfeer

De drie bedrijven zijn er samen van overtuigd, dat mensen zich het liefst in persoonlijke sfeer willen oriënteren op het onderwerp. Thuis achter de laptop, op de bank met tablet op schoot of door middel van een gedrukt naslagwerk samen aan de keukentafel. Door deze samenwerking wordt in een ieders behoefte voorzien. Samen willen ze het thema ‘overlijden’ verder uit de taboesfeer halen en het denken over het laatste afscheid stimuleren. Een unieke combinatie van informeren en profileren, zowel in drukwerk als online.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via (088) 237 24 35 of info@afscheidswijzer.nl


Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons