Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer in de Rotterdamse pers

Afscheidswijzer in de Rotterdamse pers

Facebook Twitter LinkedIn
11-02-2013

Met grote trots kunnen we meedelen dat Wijzer Media met de spetterende presentatie van de Afscheidswijzer editie Rotterdam
op meerdere plekken vermeldingen heeft gekregen en zelfs het nieuws heeft gehaald. Verheugd over de positieve reacties die
we van iedereen hebben mogen ontvangen, willen we deze dan ook graag met u delen.
Het eerste artikel komt uit het Rotterdamse AD, het tweede artikel van www.rotterdam.nl/pers en het derde artikel komt uit De Havenloods.

 

AD Rotterdams Dagblad, 12 februari 2013

Gemeente geeft uitvaartgids uit

De gemeente Rotterdam heeft samen met uitgeverij Wijzer Media een gidsje gemaakt met informatie over dood en uitvaart.

Nabestaanden uit Rotterdam kunnen in de gids antwoorden vinden op vragen over de kosten van een uitvaart, locaties van begraafplaatsen en het opmaken van een testament. Deze 'gids voor de uitvaart' helpt na over het eigen overlijden en geeft praktische informatie over alles rondom een uitvaart. Ook staan er tips is voor de mantelzorgers. Het gidsje is gratis verkrijgbaar bij Rotterdamse stadswinkels, huisartsen, ziekenhuizen en uitvaartcentra.

 

Persbericht www.rotterdam.nl/pers

Afscheidswijzer Rotterdam gepresenteerd aan de uitvaartbranche

Uitgeverij Wijzer Media heeft samen met de gemeente Rotterdam de ‘Afscheidswijzer’ gepresenteerd, een boekje over de dood en de uitvaart.

De Afscheidswijzer probeert het taboe op het praten over de dood te doorbreken. Uitgeverij Wijzer Media presenteerde afgelopen week op Crematorium Hofwijk de editie Rotterdam van de Afscheidswijzer aan de uitvaartbranche.

Het boekje geeft antwoord op veel vragen waarmee nabestaanden direct na een overlijden worden geconfronteerd. ‘Oriëntatie op je uitvaart tijdens je leven is voor de nabestaanden een enorme hulp’, zegt de uitgever van het boekje. ‘Daarom raden wij iedereen aan om het eens te lezen.’

De Afscheidswijzer is een informatieve gids over de dood, de uitvaart en daarna. Bij veel mensen rust er nog een taboe op het praten over de dood, een uitvaart, een testament en de kosten van een uitvaart. Natuurlijk is veel informatie te vinden op het internet, maar nu is alle benodigde informatie over de dood en wat daarbij komt kijken gebundeld in dit praktische boekje. De editie Rotterdam is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam.

Oriëntatie
Deze ‘gids voor de uitvaart’ helpt na te denken over het eigen overlijden en geeft praktische informatie over alles rondom een uitvaart. Daarnaast staan er tips in voor de mantelzorg en locaties van crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra.

Gratis
De Afscheidswijzer is gratis te verkrijgen op diverse gemeentelijke locaties (stadskantoren en bibliotheken), bij huisartsen, ziekenhuizen, medische centra en bij uitvaartcentra. Een digitale versie is nu hier te vinden

 

De Havenloods, 13 februari 2013

Afscheidswijzer Rotterdam in De HavenloodsNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons