Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer sleept nominatie 'International Funeral Awards' in de wacht

Afscheidswijzer sleept nominatie 'International Funeral Awards' in de wacht

Facebook Twitter LinkedIn
04-10-2015

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Afscheidswijzer dit jaar genomineerd is voor een 'International Funeral Award' (I.F.A.).

Stimuleren van innovatie en kwaliteit

Het I.F.A. heeft zich ten doel gesteld innovatie en kwaliteit binnen de uitvaartbranche te stimuleren. Dit doet de stichting door diverse producten binnen de branche te beoordelen op kwaliteit en vernieuwing.

Nationale Open Jurydagen

Iedere twee jaar kunnen deelnemers uit een Nederland, België en Duitsland zich presenteren tijdens de Nationele Open Jurydagen. Tijdens deze dag moet iedere deelnemer zijn product of dienst verdedigen voor een internationale vakjury. Hiernaast mag ook het op de dag aanwezige publiek zijn voorkeur uitspreken voor een dienst of product.

Nominatie voor het naslagwerk 'Afscheidswijzer'

Na een spannende dag werden de nominaties bekend gemaakt. Met trots mogen we melden, dat Afscheidswijzer genomineerd is voor een International Funeral Award in de categorie 'dienstverlening'. De jury zag het handzame en onafhankelijke naslagwerk als een meerwaarde voor de uitvaartbranche. Dit omdat het een vernieuwend uitvaartproduct is in informatieverstrekking rondom het laatste afscheid. Tijdens een feestelijk gala dat 24 oktober 2015 zal plaatsvinden in Keulen, worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons