Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAfscheidswijzer Stedendriehoek is een feit

Afscheidswijzer Stedendriehoek is een feit

Facebook Twitter LinkedIn
30-06-2017

Donderdag 29 juni 2017 is de Afscheidswijzer editie Stedendriehoek uitgebracht. De lancering werd bijgewoond door partijen die meegewerkt hebben aan de tot standkoming van de editie.

Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een gids die de weg wijst bij vragen die spelen rondom afscheid nemen. Vanaf vandaag is deze voor een ieder gratis mee te nemen op diverse punten in de regio Stedendriehoek.

Succesvolle lancering

Een bijzonder woord van dank aan alle participanten, verspreidingspunten die deze unieke editie Stedendriehoek mede hebben mogelijk gemaak. Een extra woord van dank voor:

-          Anna van der Maas voor het spreken van de mooie woorden tijdens de presentatie en haar anekdotes uit het werkveld.

-          Daarnaast Maria van Mierlo voor de inspirerende presentatie en inkijkje in haar werkzaamheden

-          Sonja Brinkhorst, voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie en het verzorgen van de rondleiding aldaar.

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Stedendriehoek aan de burgers uit deze regio.

Afscheidswijzer editie Stedendriehoek

Klik hier of op de afbeelding hierboven om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Stedendriehoek te gaan.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons