Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsAllereerste zorg- en afscheidsevent van Nederland groot succes (aftermovie)

Allereerste zorg- en afscheidsevent van Nederland groot succes (aftermovie)

FacebookTwitterLinkedIn
04-12-2017

Op zondag 8 oktober 2017 heeft het allereerste zorg- en afscheidsevent van Nederland plaatsgevonden. We blikken terug op een succesvolle dag, bekijk hier de officiële aftermovie. 

Ongedwongen sfeer

Op het event konden bezoekers op een luchtige manier en in ongedwongen sfeer kennismaken met de mogelijkheden rondom afscheid nemen. Daarnaast werd er aandacht besteed aan ouderenzorg en zorg in de laatste levensfase. Via een wandeling door diverse belevingswerelden, met elk hun eigen thema, was er van alles te doen, zien en leren. 

  

Atermovie door: www.beeldgekte.nl

Groot succes

“De reacties op ons initiatief waren ontzetten positief. We waren zelfs een beetje overdonderd door alle media aandacht die we hebben gekregen. Weten wat er kan op gebied van (laatste) zorg en afscheid kan veel stress voorkomen. Wanneer je van te voren weet bij wie je terecht kunt voor specifieke zaken, geeft dit rust als het moment straks daadwerkelijk daar is. Er zijn zoveel mooie lokale initiatieven en betrouwbare bedrijven uit de regio Nijmegen waar mensen terecht kunnen voor advies, kennis of voor het afnemen van diensten. Het direct bij elkaar brengen van deze bedrijven en de inwoners uit de regio Rijk van Nijmegen gebeurt nog veel te weinig.” zegt één van de organisatoren Renze Vellema. Het is ook de bedoeling om dit unieke concept op regionale wijze verder uit te voeren in andere steden en regio’s van Nederland.

Meer info over wat er allemaal te zien, doen en beleven was? Lees dan hier verder. 

 

 

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons