Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsEditie Rotterdam-Rijnmond verschenen

Tweede editie Afscheidswijzer verschenen in Rotterdam-Rijnmond

Facebook Twitter LinkedIn
08-04-2016

Op donderdag 7 april is onder grote belangstelling op begraafplaats en crematorium Hofwijk de Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond officieel gelanceerd. Het is de tweede editie die verschijnt in de regio.

Overhandiging 1e exemplaar Afscheidswijzer Rotterdam - Rijnmond

Diana Phillipo - Grupper krijgt het 1e exemplaar van de nieuwe Afscheidswijzer Rotterdam - Rijnmond overhandigd van Ben Wiggelo (directeur Wijzer Communciatie). Fotografie: Lou Wolfs Fotografie

Groot succes

De eerste versie van de editie (voor de Stadsregio Rotterdam), werd begin 2013 uitgebracht in een oplage van 12.000 exemplaren, bij de start van 2014 verscheen er een herdruk. Wegens het succes van de eerste editie en de grote vraag is er besloten over te gaan tot het publiceren van een nieuwe editie. Volledig up-to-date, boordevol nieuwe informatie en wederom in een oplage van 12.000 stuks. Gisteren is het eerste exemplaar van een geheel nieuwe Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond uitgereikt aan Diana Phillipo – Grupper.

Geslaagde samenwerking

De Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond is, net als de eerste editie uit 2013, tot stand gekomen vanuit een geslaagde samenwerking met de gemeente Rotterdam. Naast de gemeente een bijzonder woord van dank aan alle overige participanten en verspreidingspunten die deze unieke editie Rotterdam-Rijnmond mede hebben mogelijk gemaakt. In het bijzonder:

- Wim Kerkhof en Ton van Dam, voor de basis van de eerste editie en het contact tijdens het maken van deze nieuwe uitgave.

- Diana Phillipo – Grupper, voor het schrijven van het voorwoord, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar, de mogelijkheid tot het maken van deze tweede editie en het spreken van de mooie, warme woorden tijdens de presentatie.

- De relaties van het eerste uur. Diegene die het vertrouwen in de eerste editie lieten zien en nu ook weer vertegenwoordigd zijn in deze nieuwe uitgave.

- Lou Wolfs van Uitvaartfotografie Rotterdam, de fotoreportage tijdens de presentatie werd door hem verzorgd.

- Het Netwerk Palliatieve Zorg Rotterdam en Omstreken, in het bijzonder Ellen Vink en Ellis Sintnicolaas voor de feedback op de zorgkaartin de editie en het zo volledig mogelijk maken hiervan.

- Stéphanie Beijnes van Verlies & Verder voor het brengen van de mooie gedichten tijdens de presentatie.

Kosteloos te verkrijgen

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond te gaan.

 

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Rotterdam-Rijnmond verspreiden? Neem hier contact met ons op.

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons