Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsGelderse uitgeverij lanceert nieuwe Afscheidswijzers

Gelderse uitgeverij lanceert nieuwe Afscheidswijzers

Facebook Twitter LinkedIn
13-09-2013

De Gelderse uitgeverij Wijzer Media/Communicatie uit Andelst lanceert in de maand september en oktober 2013 een viertal nieuwe edities van de Afscheidswijzer.

Wat is de Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een praktisch informatief naslagwerk over de dood de uitvaart en daarna.
Praten over de dood? Liever niet. In Nederland heerst voor veel mensen nog steeds een taboe op praten over de dood, het laatste afscheid en alles wat daarmee te maken heeft. De Afscheidswijzer heeft zich ten doel gesteld dit taboe te doorbreken.
Ons motto is dan ook : “van taboe naar tijdige oriëntatie”.

Op integere en objectieve wijze informeren we u over zaken die spelen rond de dood, de uitvaart en daarna. Wanneer u verwacht of onverwacht met een overlijden te maken krijgt, komen talloze vragen bovendrijven. In hoog tempo moeten er allerlei beslissingen genomen worden. Als de overledene hier niks voor geregeld heeft, is het aan de nabestaanden om deze keuzen te maken. Door uw wensen te bespreken helpt u niet alleen uzelf, maar heel belangrijk ook uw dierbaren. Met een door u samengesteld wensenlijstje in handen, hoeven dierbaren niet bang te zijn dat ze de verkeerde beslissingen nemen.

In Afscheidswijzer vindt u essentiële informatie rondom het laatste afscheid gebundeld in een handzaam naslagwerk. Naast praktische algemene informatie vindt u er een helder overzicht van de uitvaartopties, bedrijven en instellingen in uw gemeente.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de 4 gloednieuwe edities. Met deze uitgaven is er een sterk regionale afspiegeling gemaakt van de mogelijkheden voor, tijdens en na het overlijden.

De allereerste gemeente die een nieuwe editie ontvangt is de gemeente Apeldoorn, deze presenteert haar editie op 18 september 2013.

Achtereenvolgens presenteert de gemeente Utrecht haar editie op 25 september 2013, gevolgd door de presentatie van de editie Den Haag op 3 oktober 2013 en vervolgens wordt de editie Amersfoort op 9 oktober 2013 gepresenteerd.

Maar daar laat Wijzer Media/Communicatie het niet bij, er wordt weer hard gewerkt aan nieuwe edities in onder andere, Zoetermeer en ’s Hertogenbosch.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons