Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsNieuwe editie Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer uitgebracht

Nieuwe editie Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer uitgebracht

Facebook Twitter LinkedIn
08-12-2016

Woensdag 7 december 2016 is de Afscheidswijzer editie Den Haag-Zoetermeer uitgebracht. De lancering werd bijgewoond door een groot aantal geïnteresseerden en vond plaats op de gemeentelijke begraafplaats Kerkhoflaan te Den Haag.

Uitreiking Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer

Katrin Schäfer, manager Groenbedrijf Den Haag, krijgt het nieuwe exemplaar van de Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer uitgereikt van Ben Wiggelo (Algemeen Directeur Wijzer Communicatie). Foto: In Memoriam Fotografie.

Afscheidswijzer

Afscheidswijzer is een gids die de weg wijst bij vragen die spelen rondom afscheid nemen. Vanaf vandaag is deze voor een ieder gratis mee te nemen op diverse punten in de regio Den Haag-Zoetermeer

Succesvolle lancering

Een bijzonder woord van dank aan alle participanten, verspreidingspunten en de gemeenten die deze unieke editie Den Haag-Zoetermeer mede hebben mogelijk gemaakt:

- Erik de Man en Katrin Schäfer van gemeente Den Haag. Dank voor het contact en de participatie in deze Afscheidswijzer. Uiteraard ook voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie en de heerlijke hapjes en drankjes

 

- Reinier Gillissen van gemeente Zoetermeer voor de totstandkoming van de Afscheidswijzer en het contact met ons team. 

- Marcel Luntungan van Marsmelody voor de muzikale omlijsting tijdens de lancering.

- Ilse Brummelhuis van het Netwerk Palliatieve Zorg – Haaglanden voor het compleet maken van ons zorgoverzicht en de aandacht die jullie hebben besteed aan de introductie van deze gids

- Dank aan Eugene Daams voor de presentatie over fotografie tijdens uitvaarten en voor de mooie coverfoto van de Afscheidswijzer Den Haag - Zoetermeer

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer te gaan.

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Den Haag-Zoetermeer verspreiden? Neem hier contact met ons op.

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons