Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsNieuwe editie 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard uitgebracht

Nieuwe editie 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard uitgebracht

Facebook Twitter LinkedIn
21-04-2017

Donderdag 20 april 2017 is de tweede volledig vernieuwde editie van Afscheidswijzer 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard uitgebracht. De lancering werd bijgewoond door partijen die meegewerkt hebben aan de tot standkoming van de editie en vond plaats op het Bestuurscentrum achter het Stadhuis in 's-Hertogenbosch.

Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een gids die de weg wijst bij vragen die spelen rondom afscheid nemen. Vanaf vandaag is deze voor een ieder gratis mee te nemen op diverse punten in de regio 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard.

Succesvolle lancering

Een bijzonder woord van dank aan alle participanten, verspreidingspunten en de gemeenten die deze unieke editie 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard mede hebben mogelijk gemaakt:

- Een speciaal woord van dank aan de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Gerard Velders voor het beschikbaar stellen van de mooie locatie voor de presentatie, het mede organiseren en de uiterst prettige samenwerking aan de editie ’s-Hertogenbosch.

- De muzikale omlijsting tijdens de presentatie werd verzorgd door Miep Hofmans

- Janneke Donkers van Bloemenshop Janneke voor het beschikbaar stellen en tentoonstellen van haar mooie bloemstukken.

- De heer De Greef van Fotopresentatie-Crematie.nl voor het maken van de prachtige coverfoto en de foto’s tijdens de borrel.

- Jolanda Hoebergen van Soul-Art voor het laten zien van haar beschilderde kist

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard aan de burgers uit deze regio.

Afscheidswijzer ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard

Klik hier of op de afbeelding hierboven om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard  te gaan.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons