Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsOverhandiging eerste exemplaar Afscheidswijzer editie Parkstad Limburg

Overhandiging eerste exemplaar Afscheidswijzer editie Parkstad Limburg

Facebook Twitter LinkedIn
21-05-2015

Op woensdag 20 mei is in Hotel Winselerhof te Landgraaf onder grote belangstelling, het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg gepresenteerd en uitgereikt.

 

Foto: Per Janssen van 'Per Janssen Fotografie'

Eerste Afscheidswijzer in Limburg

Gisteren is in Limburg de eerste Afscheidswijzer verschenen voor het bestuurlijk samenwerkingsverband in Zuidoost-Limburg: Parkstad Limburg. Onder grote belangstelling, is het eerste exemplaar feestelijk uitergereik aan wethouder Nico Aarts.

Afscheidswijzer

Langs deze weg willen wij de volgende personen/instellingen nogmaals hartelijk bedanken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg en de zeer geslaagde presentatie.

- Wethouder dhr. Nico Aarts het schrijven van het voorwoord, het in ontvangst nemen van het 1e exemplaar en de mooie woorden tijdens zijn toespraak.

- Dank aan Roger Hameleers van de gemeente Heerlen voor het contact en de totstandkoming van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg

- Fotografie tijdens de presentatie van Per Janssen van het gelijknamige Per Janssen Fotografie.

- Bloemstukken van Ancella Rockstroh van het Bocholtzer Bloemenhuis. Het mooie bloemstuk hiervoor en de aankleding op de tafels.

- Limballon c.q. Totaal gemak Brunssum, voor het ten toonstellen van de ballondecoraties die gebruikt worden bij uitvaarten. Angela Cruts van Limballon, dank daarvoor.

- VocaalTotaal voor het laten zien van de diverse mogelijkheden tijdens de nummers bij de presentatie.

- De muziek tijdens de borrel door Nadine Maes & Annemie Sluijsmans.

- Dhr. Marc Moors voor zijn anekdotes over zijn werk bij Uitvaartstudio

- Tot slot, Stefan Hazen voor het organiseren van de presentatie en het beschikbaar stellen van de prachtige locatie, Hotel Winselerhof, met heerlijke hapjes en drankjes

Kosteloos verkrijgbaar

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg te gaan.

 

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons