Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsPresentatie editie Amsterdam

Presentatie editie Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn
01-10-2015

Het was gister een dag met een feestelijk randje. Onder grote belangstelling is de vijfentwintigste editie van de Afscheidswijzer verschenen. Op woensdag 30 september is op de Nieuwe Ooster in Amsterdam, het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Amsterdam gepresenteerd en uitgereikt.


Directeur van de Nieuwe Ooster, Annet Doesburg, neemt het eerste exemplaar van de editie Amsterdam in ontvangst. Foto door: Ilona van Genderen, A Day in a Life


Geslaagde presentatie Afscheidswijzer Amsterdam

Langs deze weg willen wij de volgende personen/instellingen nogmaals hartelijk bedanken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Amsterdam en de zeer geslaagde presentatie.

- Het verzorgen van de prachtige coverfoto door: Ilona van Genderen, van A Day in a Life. Ilona, niet alleen dank voor de coverfoto maar ook voor het maken van de foto’s tijdens deze presentatie.

- Joop Hamersma van Jemi Bloemsierkunst. Voor het verzorgen van het mooie bloemstuk en de aankleding in het café.

- Hans Rademakers, van Ibis Product Vernieuwers voor het beschikbaar stellen van de boekenkist.

- Het Afscheidsdeken dat beschikbaar werd gesteld door Jaap Kunst, van het gelijknamige Afscheidsdeken.nl. Dank hiervoor.

- Marcel Luntungan van Marsmelody, bedankt voor de muzikale omlijsting tijdens de presentatie.

- Leon Bok, van Stichting Dodenakkers. Voor het schrijven van het gasthoofdstuk en de mooie woorden tijdens je toespraak.

- Directeur van de Nieuwe Ooster: mevr. Annet Doesburg. Voor het schrijven van het voorwoord, het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar en de mooie woorden over deze editie.

- Carla van der Elst, communicatie adviseur van de Nieuwe Ooster: voor de communicatie en het werpen van haar kritische blik op de Afscheidswijzer

- Risette Sinnige van de Nieuwe Ooster: voor het inhoudelijk meedenken / en meeschrijven van de redactionele stukken voor de Afscheidswijzer Amsterdam

- Tot slot, Mischa Smeding, contactpersoon van café Roosenburgh. Voor het beschikbaar stellen van de locatie en al het contact omtrent het organiseren van de presentatie.

- Daarnaast natuurlijk alle adverteerders en verspreidingspunten

 

Kosteloos te verkrijgen

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Amsterdam aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Amsterdam.

 

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Amsterdam verspreiden? Neem hier contact met ons op.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons