Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsPresentatie editie Haarlem-Velsen

Presentatie editie Haarlem-Velsen

Facebook Twitter LinkedIn
15-10-2015

Op woensdag 14 oktober is op Begraafplaats & Crematorium Westerveld het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Haarlem - Velsen gepresenteerd en uitgereikt.

Foto: Agnes de Boer van 'Agnes in Woord en Beeld

Geslaagde presentatie Afscheidswijzer Haarlem - Velsen

Langs deze weg willen wij de volgende personen/instellingen nogmaals hartelijk bedanken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Haarlem - Velsen en de zeer geslaagde presentatie.

- Een bijzonder grote dank aan René Jansen, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Voor het welkomstwoord en het beschikbaar stellen van de unieke en prachtige locatie.

- Agnes de Boer, van Agnes in Woord en Beeld. Agnes heeft de prachtige coverfoto gemaakt en heeft ook de foto's tijdens de presentatie verzorgt.

- Marcel Luntungan van Marsmelody, bedankt voor het spelen van de twee nummers tijdens de presentatie. 

Een speciale dank richting de twee gemeenten die deze editie mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder wil ik bedanken vanuit de gemeente Haarlem:

 - Karin Meulenbelt. Zij heeft als Hoofdafdeling Gebiedsontwikkeling en Beheer namens de gemeente Haarlem het voorwoord geschreven.

 - Daarnaast een bijzonder grote dank aan Ben Groeneveld, voor de mooie woorden en voor het in ontvangst nemen van het 1e exemplaar namens de gemeente Haarlem.

 Gemeente Velsen:

 - Uiteraard Wethouder Floor Bal, voor het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar en zijn mooie woorden achteraf namens de gemeente Velsen.

 - In het bijzonder Geert Crielaard, hij is beleidsmedewerker groen en begraafplaatsen bij de gemeente Velsen. Hartelijk dank voor je mooie presentatie en daarnaast voor al je inzet bij het ontwikkelingen van deze prachtige editie.

Kosteloos te verkrijgen

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Haarlem - Velsen aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Haarlem - Velsen.

 

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Haarlem - Velsen verspreiden? Neem hier contact met ons op.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons