Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsPresentatie editie Maastricht-Heuvelland

Presentatie editie Maastricht-Heuvelland

Facebook Twitter LinkedIn
08-10-2015

Op woensdag 7 oktober is in Chateau St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Maastricht - Heuvelland gepresenteerd en uitgereikt.

Foto: Twan Wiermans van 'Fotografie Twan Wiermans

Geslaagde presentatie Afscheidswijzer Maastricht-Heuvelland

Langs deze weg willen wij de volgende personen/instellingen nogmaals hartelijk bedanken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Maastricht-Heuvelland en de zeer geslaagde presentatie.

- Allereerst begin ik met Brigitte Clermonts, van Fotoreportage Brigitte Clermonts. Hoewel zij wegens omstandigheden niet bij de presentatie kon zijn willen we haar bedanken voor het maken van de prachtige cover-foto.

- Twan Wiermans, van het gelijknamige Fotografie Twan Wiermans voor het verzorgen van de foto’s tijdens de presentatie.

- Paul en Edith Pluis van Sanne’s Home and Garden, voor het verzorgen van het mooie bloemstuk bij de presentatie.

- We hebben haar twee keer mogen horen tijdens de presentatie Angelina Meijer, van Zangeres Angelina, dank voor de mooie nummers.

- Tijdens de borrel hebben we mogen genieten het optreden van Patrice van Ramshorst, dank voor de mooie achtergrondmuziek. 

- Marc Moors, van Uitvaartstudio, dank voor de mooie woorden.

 Een speciale dank voor de gemeente Maastricht en die gaat uit naar:

- Helaas niet aanwezig geweest bij de presentatie, maar hij mag zeker niet ontbreken in dit geheel: dat is de wethouder van de gemeente Maastricht, dhr. André Willems, voor het schrijven van het voorwoord.

- Daarnaast een bijzonder grote dank aan Erik Kaptein en Charles Remeijers. Laatstgenoemde is Teamcoach Stedelijk Groen bij de gemeente Maastricht. Dank voor jullie input en communicatie vanuit de gemeente.

Niet alleen gemeente Maastricht maar ook de gemeente Valkenburg aan de Geul heeft zijn inbreng geleverd aan deze prachtige gids. Om die reden wil ik via deze weg bedanken:

- Uiteraard Wethouder Carlo Vankan, voor het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar en zijn mooie woorden vooraf.

- In het bijzonder Roy Hennekens, hij is beleidsmedewerker van het Team Openbare Ruimte bij de gemeente Valkenburg.

De Locatie

- Tot slot, Jan-Paul Kroese, directeur van Château St. Gerlach, Astrid Moobers en Ivonne Cornelissen voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie.

Kosteloos te verkrijgen

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Maastricht - Heuvelland aan de burgers uit deze regio.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Maastricht - Heuvelland.

 

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Maastricht - Heuvelland verspreiden? Neem hier contact met ons op.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons