Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsRectificatie: VOOK Afscheidswijzer Leiden-Wassenaar

Rectificatie: VOOK Afscheidswijzer Leiden-Wassenaar

Facebook Twitter LinkedIn
05-10-2015

Tot onze grote spijt is er een foutje geslopen in de Afscheidswijzer editie Leiden-Wassenaar. Achterin de wijzer, in de index met adresgegevens uit de regio, is een niet langer bestaand telefoonnummer van 'Vereniging Ouders van een Overleden Kind' (VOOK) geplaatst.

Hoe kan ik VOOK bereiken?

Het telefoonnumer dat achterin de Afscheidswijzer editie Leiden-Wassenaar is te vinden, is niet langer in gebruik. Indien u de vereniging telefonisch wil bereiken, kunt u het beste via hen site zoeken naar het telefoonnumer van een regio kantoor bij u in de buurt. Deze nummers zijn te vinden via deze link.

Wat is VOOK?

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten. Wanneer je kind sterft val je in de duisternis en de chaos van tomeloos verdriet: de wereld is vergaan. Veel meer ouders ondergaan deze traumatiserende ervaring dan over het algemeen wordt gedacht. Vele ouders dragen daardoor een onvoorstelbaar groot verdriet met zich mee, dat bepalend is voor de rest van hun leven. 

Oprichting VOOK

In 1981 hebben een aantal ouders met deze gemeenschappelijke ervaring de Vereniging Ouders van een Overleden Kind opgericht. Zij ontdekten dat het delen van gevoelens, angsten en wanhoop hen in staat stelde overeind te krabbelen en hun leven opnieuw op te bouwen; een leven weliswaar, dat nooit meer zal zijn wat het ooit is geweest. Het verdriet blijft. Wanneer je kind sterft word je getroffen door levenslang verdriet, dat is de prijs die je betaalt voor de liefde voor je kind. Die liefde blijft bestaan over de grens van de dood heen.

Meer weten over wat deze stichting voor u kan betekenen? Ga dan naar www.vook.nl


 

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons