Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsTerugblik Themadag Zorg & Afscheid Arnhem en Omstreken

Terugblik Themadag Zorg & Afscheid Arnhem en Omstreken

Facebook Twitter LinkedIn
30-05-2018

Op 27 mei heeft Afscheidswijzer voor de tweede keer een regionale Themadag Zorg & Afscheid georganiseerd. Deze keer konden de inwoners van Arnhem en omstreken kennismaken met veel gepassioneerde en professionele organisaties en dienstverleners uit de omgeving.

Met gepaste trots kijken wij terug op de geslaagde Themadag Zorg & Afscheid in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De bezoekers van het evenement toonden volop interesse, en we kregen na afloop veel positieve reacties. Het werd zeer op prijs gesteld dat een moeilijk onderwerp op een luchtige en ontspannen manier bespreekbaar werd gemaakt. Een groot aantal bezoekers gaf aan de speciale krant, het Zorg- en Afscheidsnieuws, ontvangen te hebben. Door deze mooie krant, waarin alle standhouders te vinden waren, werd voor vele lezers de interesse in het onderwerp gewekt.

Niet alleen de bezoekers hebben genoten van een unieke ervaring, ook de deelnemers die met hun stand aanwezig waren kijken met veel enthousiasme terug op de themadag. Het aantal bezoekers dat speciaal naar het museum kwam voor het evenement was hoog. In totaal zijn er zo’n 750 bezoekers bij de Themadag geweest. De aanwezige bezoekers waren zeer geïnteresseerd in de verschillende onderwerpen en mogelijkheden die de standhouders lieten zien. Uit een enquête uitgevoerd door Afscheidswijzer blijkt dat meer dan de helft van de gevraagde bezoekers met vijf of meer standhouders interactief contact heeft gehad, en ongeveer de helft heeft meer dan 90 minuten doorgebracht op de locatie van de Themadag.

Wij willen alle deelnemers en bezoekers van de Themadag bedanken. Samen hebben wij er een prachtige dag van kunnen maken. Ook willen we het Nederlands Openluchtmuseum bedanken voor de prettige samenwerking en de mogelijkheid om de Themadag te organiseren op een mooie en sfeervolle locatie.
We zijn niet alleen maar aan het nagenieten van deze mooie dag, maar er is ook werk aan de winkel!

Wij zijn alweer druk bezig met de organisatie van de volgende themadag in Maastricht. We verwachten er net zo’n mooi en waardevol event van te maken als de voorgangers in Arnhem en Nijmegen.

Hieronder een greep uit feedback van de standhouders:

Vandaag in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, tijdens de Themadag Zorg & Afscheid gezongen en gespeeld op verschillende locaties. Heb hele mooie ontmoetingen gehad daar. Heb mensen kunnen laten ervaren wat ik met muziek voor ze kan betekenen tijdens de laatste levensfase, tijdens de afscheidsdienst en rouwverwerking.Nadita-Zang

Afgelopen zondag heb ik in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem, aan de hand van de Grow Your Memory kaarten, mooie gesprekken gehad over afscheid en herinneringen.Pluk de Dag – Green Graphics

Gisteren was ik aanwezig op de Themadag Zorg & Afscheid in het Nederlands Openluchtmuseum. Ik heb met bezoekers besproken welke stappen ze moeten nemen om antwoorden te krijgen op hun vragen en de zaken goed te regelen. Op deze wijze kan ik wat betekenen voor mensen die in een hele kwetsbare positie zitten.Kayros

Afgelopen zondag stonden we op de Themadag Zorg & Afscheid in het Openluchtmuseum in Arnhem. Het was een zinvolle, leerzame, inspirerende, en vooral ook warme dag. – Praktijk GeldersoordNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons