Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Afscheidswijzer Hilversum

Uitreiking Afscheidswijzer Hilversum

Facebook Twitter LinkedIn
26-10-2012

Op 25 oktober 2012 werd in Hilversum de Afscheidswijzer gepubliceerd. Hieronder een kort verslag (bron: www.hilversum.nl)

Uitreiking Afscheidswijzer Hilversum


Wethouder Jooren reikte eerste Afscheidswijzer uit aan Mevrouw Wisse Smit

In dit boekje staat informatie voor mensen die zich voorbereiden op hun eigen afscheid van het leven of de uitvaart van een naaste. Mevrouw Wisse Smit, secretaris van de monumentale begraafplaats De Hof, ontving donderdag 25 oktober 2012 de eerste Afscheidswijzer uit handen van wethouder Lon Jooren – van der Boor. In de aula van begraafplaats Zuiderhof, aan de Kolhornseweg, werd het eerste exemplaar op een bijzondere manier uitgereikt. Wethouder Jooren - van der Boor, die vanuit haar portefeuille Natuur, Milieu en Leefbaarheid verantwoordelijk is, gaf een korte toelichting over de gemeentelijke begraafplaatsen. “Het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze doden”, vertelde ze. “Dat vertelt veel over onze beschaving. De Afscheidswijzer kan helpen bij de oriëntatie en met het maken van keuzen rond het vormgeven van dit ritueel.” In een kort dankwoord vertelde mevrouw Wisse Smit over de geschiedenis van het begraven in Hilversum, vroeger en nu.

Bekijk hier de bladerbare versie van de Afscheidswijzer Hilversum.

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.


Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons