Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Deventer

Uitreiking Deventer

Facebook Twitter LinkedIn
06-06-2014

Op donderdag 5 juni is, onder aanwezigheid van televisie, op de gemeentelijke begraafplaats Tjoenerhof in Diepenveen het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Deventer gepresenteerd en uitgereikt.

Uitreiking Afscheidswijzer Deventer

Fotografie: Riet Oldenboom Uitvaartfotograaf

Andries Heidema, burgemeester van Deventer, neemt het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Deventer in ontvangst van Ben Wiggelo, directeur van Wijzer Communicatie.

De presentatie begon met een optreden van de Deventer Hanzezangers, die een afscheidslied uit de Duitse cultuur ten gehore brachten.

Daarna volgde een indrukwekkende en zeer toepasselijke voordracht van historisch publicist Henk van Baalen, die tevens het voorwoord van de Afscheidswijzer Deventer heeft geschreven. Na wederom een optreden van de Hanzezangers, dit keer een lied uit de Engelse cultuur, was het woord aan Ben Wiggelo, waarna de uitreiking van het eerste exemplaar aan burgemeester Andries Heidema plaatsvond. 

De burgemeester benadrukte het belang van tijdige oriëntatie op het afscheid, door je uitvaartwensen bijvoorbeeld met je geliefden te bespreken. Tevens was hij erg blij dat de inwoners van Deventer nu over een handzaam naslagwerk kunnen beschikken dat zij kunnen gebruiken wanneer het nodig is/wanneer zij daar behoefte aan hebben.

Het officiële gedeelte werd afgesloten middels een swingend optreden van wederom de Deventer Hanzezangers: zij brachten een typisch uitvaartlied van de Caribische cultuur ten gehore.

Onder het genot van een hapje en een drankje is vervolgens tot de klok van zeven nagepraat over de Afscheidswijzer Deventer en hebben de aanwezige ondernemers goed met elkaar kunnen netwerken. Dit allemaal met mooie achtergrondmuziek van het muzikale duo Robin en Saniye.

Namens Afscheidswijzer willen wij nogmaals de volgende personen/instellingen bedankt voor hun medewerkering aan de Afscheidswijzer Deventer en de presentatie:

- Mevrouw Peters en de heer Boer van de Diepenveense Begrafenisvereniging voor het openstellen van de aula op de begraafplaats van de Tjoenerhof en hun hele goede zorgen voor en tijdens de presentatie.

- Ingrid Luttik & Roland Koster van Zavadi Kistenlab voor het tentoonstellen van hun kist die ze vanaf heden met hun nieuwe kistenlijn op de markt brengen

- De mooie bloemstukken van André Kleinzandvoort van Afscheid en Bloemen

- De fotografie tijdens de presentatie van Fotograaf Riet Oldenboom

- Ton Linthorst van Linthorst Catering

- De Deventer Hanzezangers voor de wijze waarop ze de aanwezigen kennis hebben laten maken met uitvaartmuziek uit verschillende culturen

- Robin en Saniye voor het muzikale optreden tijdens de netwerkborrel

- Henk van Baalen voor het schrijven van zijn passende voorwoord en zijn voordracht tijdens de presentatie

- Bert Prummel van gemeente Deventer vor het leveren van input over de Deventer begraafplaatsen

- Willem Mulder, programma onderdeelmanager van gemeente Deventer, voor het initiatief voor het ontwikkelen van een Afscheidswijzer Deventer

- Burgemeester Andries Heidema voor het in ontvangst nemen van het 1e exemplaar en de lovende woorden tijdens zijn speech

- DTV en De Stentor voor het aanwezig zijn en het vastleggen van de presentatie van de Afscheidswijzer Deventer.

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van de Afscheidswijzer Deventer.

In verband met Pinksteren zal de Afscheidswijzer Deventer vanaf 10 juni verspreid zijn bij onder andere gemeentelijke openbare afgiftepunten, begraafplaatsen, crematoria, ziekenhuizen, hospices, verzorgingstehuizen, verpleeginstellingen, huisartsen en apotheken.

Digitaal wordt de Afscheidswijzer Deventer verspreid via zowel de website van gemeente Deventer als via de website van Afscheidswijzer.

Wilt u als organisatie ook de Afscheidswijzer Deventer verspreiden? Neemt u dan hier contact met ons op

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Deventer te gaan.

Afscheidswijzer DeventerNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons