Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Eindhoven

Uitreiking Eindhoven

Facebook Twitter LinkedIn
08-10-2014

Op woensdag 8 oktober is op begraafplaats Woensel ('Oude Toren') het 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Eindhoven gepresenteerd en uitgereikt.

Overhandiging 1e exemplaar Afscheidswijzer Eindhoven

Fotografie: Simkens Fotografie


Joyce Sengers, Groen- & Landschapsarchitect van gemeente Eindhoven, neemt het 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Eindhoven is ontvangst van Ben Wiggelo (directeur van Wijzer Communicatie).

Via deze weg willen wij nogmaals de volgende personen/instellingen hartelijk danken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Eindhoven en de mooie presentatie en bijbehorende netwerkborrel.

- Trio Partage voor hun muzikale optreden tijdens de officiële presentatie en de gezellige achtergrondmuziek tijdens de netwerkborrel

- Marinella Boertien voor de prachtige aanwezige bloemstukken

- Simkens Fotografie voor het vastleggen van de presentatie. Foto's volgen zo snel mogelijk.

- Catering de Hurk voor de zeer goede hapjes en drankjes gedurende de middag

Gemeente Eindhoven in het algemeen, met in het bijzonder:

- Joyce Sengers voor haar leuke en inspirerende voorwoord en haar mooie woorden bij het in ontvangst nemen van het 1e exemplaar

- Harrie van het Hof (helaas niet aanwezig) en Karin Moonen van de afdeling Begraafplaatsen voor de prettige samenwerking bij het opstellen van de     Afscheidswijzer Eindhoven

- Frans van Couwenberg, beheerder van begraafplaats Woensel (‘Oude Toren’), voor het beschikbaar stellen van zijn prachtige locatie

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Eindhoven aan de burgers van Eindhoven.

Vanaf 9 oktober is de Afscheidswijzer Eindhoven kosteloos op te halen bij onder andere de begraafplaatsen, huisartsen, apotheken, het stadhuis, hospices, St. Anna Ziekenhuis, Vitalis Zorggroep, Archipel Zorggroep, Ananz Zorggroep en uitvaartondernemers.

Daarnaast wordt de Afscheidswijzer Eindhoven ook digitaal verspreid via onder andere de website van Afscheidswijzer als de website van gemeente Eindhoven.

Wilt u als organisatie ook de Afscheidswijzer Eindhoven verspreiden? Neem hier contact met ons op.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Eindhoven te gaan.

Afscheidswijzer EindhovenNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons