Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Tilburg

Uitreiking Tilburg

Facebook Twitter LinkedIn
20-05-2014

Op woensdag 21 mei is in de voormalige kloosterkapel van het Cenakel te Tilburg het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer editie Tilburg gepresenteerd en uitgereikt.

Overhandiging Afscheidswijzer Tilburg

Fotografie: Astrid de Bijl van TroostBeeld

Mevrouw Mariëlle Verheijden, afdelingshoofd van Hospice de Sporen, krijgt het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Tilburg uitgereikt van Ben Wiggelo, directeur van Wijzer Communicatie. De officiële uitreiking werd voorgegaan door stadsdichter Jasper Mikkers.

Tijdens de presentatie kwam bij alle partijen het belang van tijdige oriëntatie op de dood naar voren en de mogelijkheden die hierbij spelen in en om Tilburg. Daarnaast is de wijze van verspreiding benadrukt en waren er verschillende instellingen en bedrijven aanwezig om onder andere bij te dragen aan de verspreiding van Afscheidswijzer Tilburg.

Na afloop van het officiële gedeelte heeft er een gezellige en geslaagde netwerkborrel plaatsgevonden in het schitterende Cenakel.

Namens Afscheidswijzer willen wij nogmaals de volgende personen/instellingen bedanken voor hun medewerking aan de Afscheidswijzer Tilburg en de presentatie:

- Quirine Enneking, de gastvrouw van het Cenakel

- Mariëlle Verheijden, afdelingshoofd van Hospice de Sporen

- Stadsdichter Jasper Mikkers voor het schrijven van het voorwoord en zijn voordracht tijdens de presentatie

- Nel van Rens en Betsie Boeijen van Uitvaartbloemist Wij Zijn Stijl voor de schitterende bloemstukken en de decoratie met kruisjes en bloemen achter het spreekgedeelte.

- Astrid de Bijl van TroostBeeld voor het vastleggen van de presentatie middels schitterende foto's en voor het maken van de coverfoto van de Afscheidswijzer Tilburg. Mocht u foto's van de presentatie willen bestellen, dan kunt u met Astrid contact opnemen via www.troostbeeld.nl 

- Lya de Haas en Hennie Korsten voor het verzorgen van de mooie, sfeervolle muziek tijdens de presentatie en de netwerkborrel

- Eijgenraam catering voor de heerlijke hapjes en drankjes

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van de Afscheidswijzer Tilburg.

Vanaf 22 mei wordt de Afscheidswijzer Tilburg verspreid bij onder andere gemeentelijke openbare afgiftepunten, begraafplaatsen, crematoria, ziekenhuizen, hospices, verzorgingstehuizen, verpleeginstellingen, huisartsen en apotheken.

Daarnaast wordt de Afscheidswijzer Tilburg ook digitaal verspreid via zowel de website www.begravenintilburg.nl als via de website van Afscheidswijzer.

 

Ook heeft Afscheidswijzer Tilburg de pers gehaald middels een artikel in De Tilburgse Koerier van donderdag 22 mei op pagina 19.

 

Alle organisaties/instellingen die zich geprofileerd hebben in de Afscheidswijzer krijgen uiteraard ook een aantal exemplaren.

Wilt u als organisatie ook de Afscheidswijzer Tilburg verspreiden?
Neem hier contact met Afscheidswijzer op.

Klik hier of hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Tilburg te gaan.

Afscheidswijzer TilburgNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons