Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Westland

Uitreiking Westland

Facebook Twitter LinkedIn
14-10-2014

Op woensdag 15 oktober is op begraafplaats Naaldwijk het 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Westland gepresenteerd en gelanceerd.

Uitreiking Afscheidswijzer Westland

Fotografie: PAM - fotostudio

Wethouder Bram Meijer van gemeente Westland, neemt het 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Westland in ontvangst van Ben Wiggelo (directeur Wijzer Communicatie).

Langs deze weg willen wij nogmaals de volgende personen/instellingen hartelijk danken voor het realiseren van de Afscheidswijzer Westland en de mooie presentatie en bijbehorende netwerkborrel.

- Marcel Luntungan van Marsmelody voor zijn muzikale intermezzo tijdens de presentatie en zijn gezellige muziek tijdens de netwerkborrel

- Hilde Kortekaas van 't Bloemeke voor de aanwezige decoratie tijdens de presentatie

- Peter Suijker van PAM - fotostudio voor het vastleggen van de presentatie

- Heleen Verduin, beheerder van de aula van de Algemene Begraafplaats te Naaldwijk, voor het beschikbaar stellen van zijn prachtige locatie en de hapjes en de drankjes

Gemeente Westland, met in het bijzonder:

- Hans Poot (teamleider begraafplaatsen van gemeente Westland) voor zijn mooie welkomstwoorden

- Wethouder Bram Meijer voor het in ontvangst nemen van het 1e exemplaar van de Afscheidswijzer Westland en zijn mooie woorden en het schrijven van zijn zeer gepaste voorwoord

- Silvia Swart van gemeente Westland (afdeling communicatie) voor het initiatief van een Afscheidswijzer Westland

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van het kosteloos aanbieden van de Afscheidswijzer Westland aan de burgers van Westland.

Vanaf 17 oktober is de Afscheidswijzer Westland kosteloos op te halen bij onder andere de begraafplaatsen in Westland, huisartsen, apotheken, het gemeentehuis, de Westlandse bibiotheken, locaties van Stip Westland, alle wijkcentra van Vitis Welzijn, thuiszorglocaties van o.a. Buurtzorg Nederland en Careyn, woonzorgcentra van o.a. Careyn en Pieter van Foreest, hospice Beukenrode, Hospice Lansingerland en de hospicevoorzieningen van Pieter van Foreest, inloophuis Carma, Reinier de Graaf ziekenhuis afdeling Naaldwijk, notariskantoor Remmerswaal, bij o.a. de volgende uitvaartondernemers: Amissio Uitvaartverzorging, Monuta Marco Rosman, Uitvaartverzorging de Parel, Van der Eijk Uitvaartverzorging en Yarden en Meyer Uitvaartzorg Westland

Daarnaast wordt de Afscheidswijzer Westland ook digitaal aangeboden via onder andere de website van Afscheidswijzer en de website van gemeente Westland.

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Westland verspreiden? Neem hier contact met ons op.

Klik hier op hieronder op de afbeelding om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Westland te gaan.

Afscheidswijzer Westland
Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons