Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAfscheidswijzer nieuwsUitreiking Zwolle

Uitreiking Zwolle

Facebook Twitter LinkedIn
22-01-2014

Op donderdag 13 februari is op uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Zwolle gepresenteerd en uitgereikt.

 Uitreiking Afscheidswijzer Zwolle

Fotografie: Hans van Voorst Fotografie

De heer Bernard Mencke, eenheidsmanager van gemeente Zwolle, krijgt het eerste exemplaar van de Afscheidswijzer Zwolle uitgereikt van Ben Wiggelo, directeur van Wijzer Communicatie.

Tijdens de presentatie kwam bij alle partijen het belang van tijdige oriëntatie op de dood naar voren en de mogelijkheden die hierbij spelen in en om Zwolle. Daarnaast is de wijze van verspreiding benadrukt en waren er onder andere veel zorginstellingen aanwezig om de Afscheidswijzer te verspreiden.

Na afloop van het officiële gedeelte heeft er een gezellige en geslaagde netwerkborrel plaatsgevonden tot ongeveer 19.00 uur.

Namens Afscheidswijzer willen wij nogmaals de volgende personen/instellingen bedanken voor hun medewerking aan de Afscheidswijzer Zwolle en de presentatie:

- Gemeente Zwolle met in het bijzonder Jessica Koster - Mathemeier (medewerker burgerzaken), eenheidsmanager Bernhard Mencke en burgemeester Henk Jan Meijer.

- Jan Groot van Uitvaart Muzikaal voor de aanwezige achtergrondmuziek voor de presentatie en tijdens de netwerkborrel.

- André Kleinzandvoort van Afscheid & Bloemen voor de royale aanwezige bloemstukken

- Hans van Voorst van Hans van Voorst Uitvaartfotografie voor het vastleggen van de presentatie middels schitterende foto's

Uiteraard willen wij ook nogmaals alle adverteerders en onze verspreidingspunten van harte bedanken voor het mogelijk maken van de Afscheidswijzer Zwolle.

Vanaf 13 februari wordt de Afscheidswijzer Zwolle verspreid bij onder andere gemeentelijke openbare afgiftepunten, begraafplaatsen, crematoria, ziekenhuizen, hospices, verzorgingstehuizen, verpleeginstellingen, huisartsen en apotheken.

Daarnaast wordt de Afscheidswijzer Zwolle ook digitaal verspreid via zowel de website van gemeente Zwolle als via de website van Afscheidswijzer.

Alle organisaties/instellingen die zich geprofileerd hebben in de Afscheidswijzer krijgen uiteraard ook een aantal exemplaren.

Wilt u als organisatie ook de Afscheidswijzer Zwolle verspreiden?

Neem hier contact met Afscheidswijzer op.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Zwolle te gaan:

Afscheidswijzer ZwolleNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons