Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeen1 november: gedenken op Westerveld in teken van Allerzielen

1 november: gedenken op Westerveld in teken van Allerzielen

Facebook Twitter LinkedIn
30-10-2014

Op zaterdag 1 november staat Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis) op een bijzondere manier stil bij de gedenkdag ‘Allerzielen’. Vanaf 17.30 uur is iedereen van harte welkom een kaarsje te branden of een gesealde foto te plaatsen, ter nagedachtenis aan een bijzonder persoon. 

Looproute

Een sfeervol verlichte looproute leidt u door het monumentale gedenkpark waarbij u kunt luisteren naar woorden van troost en muziek van Duo Celliano, Gerard van Maasakkers met band en Kamerkoor Nieuwe Vaart. De RKK verzorgt in het kader van een televisieprogramma een live-uitzending vanaf Westerveld.

Samen herdenken in bijzondere sfeer

“Herdenken doet iedereen natuurlijk op zijn eigen persoonlijke manier,” vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. “Steeds meer mensen vinden troost in het samen herdenken, de herinneringen levend te houden. Op 1 november willen wij iedereen de mogelijkheid bieden het gedenkpark in de avonduren te bezoeken om in een bijzondere sfeer samen te herdenken. Ook dit jaar bieden we de mensen de gelegenheid om een foto te plaatsen.”


‘Allerzielen’

De RKK zal op 1 november in het kader van het televisieprogramma ‘Allerzielen’ een live uitzending in avondsfeer vanaf Westerveld verzorgen. Tijdens de uitzending (NPO2, 18.05 uur) geven presentatoren Wilfred Kemp en Hella van der Wijst een indruk van de manier waarop Nederland Allerzielen beleeft. Als afsluiting van de avond zal een gedicht voorgedragen worden en worden er wensballonnen opgelaten.

Klik hier voor een video-impressie van vorig jaar.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons