Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeen12 mei: dag van de verpleging

12 mei: dag van de verpleging

Facebook Twitter LinkedIn
11-05-2015

Morgen, dinsdag 12 mei 2015, is het internationale dag van de verpleging. Internationaal worden verplegers op deze dag extra in het zonnetje gezet.

 

 

 

Verpleegkundigen in het zonnetje

De mensen in de zorg, steken hun ziel en zaligheid in hun beroep. We staan er lang niet altijd bij stil hoe belangrijk het werk van verpleegkundigen en verzorgers eigenlijk wel is. Natuurlijk, het is hun baan en werken moeten zo veel mensen. Maar er zijn weinig branches waar bevlogenheid en passie zo nadrukkelijk om de hoek komen kijken.Werknemers in de zorg steken hun ziel en zaligheid in hun beroep

Dag van de verpleging

Dit alles met een duidelijk doel voor ogen: anderen beter maken, het verzorgen van hulpbehoevende. In een sector waar geluk en verdriet hand in hand gaan en die bovendien al jaren zwaar onder druk staat door bezuinigingen. Dan kan het geen kwaad om één keer per jaar stil te staan bij het bewonderenswaardige werk dat mensen in de zorg verzetten.

Florence Nightingale

Op 12 mei vieren we daarom de Dag van de Verpleging. Deze datum is overigens geen willekeurige datum, maar de geboortedag van Florence Nightingale. Zelf was deze Britse verpleegster een toonbeeld van liefde voor de patiënt, in combinatie met een geweldig talent voor organisatie. Op deze dag zetten werkgevers in de gezondheidszorg hun personeel in het zonnetje. Met een leuk cadeau spreken ze waardering uit voor het nuttige werk dat hun werknemers verrichten. Om te laten zien dat we dat nooit vanzelfsprekend zijn gaan vinden.

Kijk voor meer informatie en activiteiten bij u in de buurt op: www.dag-van-de-verpleging.nl

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons