Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeen30 mei: open huis begraafplaats en crematorium Amersfoort

30 mei: open huis begraafplaats en crematorium Amersfoort

Facebook Twitter LinkedIn
29-05-2015

Afscheid nemen van dierbaren is een van de grote opgaven in ons leven. Voor Amersfoort en omgeving is Rusthof daarom een plaats waar veel mensen een emotionele band mee voelen. Aldus Menno Tigelaar, wethouder gemeente Amersfoort. 30 mei van 11.00-16.30 uur opent crematorium en begraafplaatsen Amersfoort haar deuren voor het publiek.

Landelijke week van de begraafplaats

In het kader van de landelijke week van de begraafplaats, die van 30 mei tot en met 7 juni plaats heeft, opent begraafplaats en crematorium Rusthof in Amersfoort 30 mei haar deuren voor het grote publiek.

Begraafplaats Rusthof en crematorium Amersfoort

De gemeente wil dat alle nabestaanden op Rusthof op hun eigen manier met afscheid en verlies kunnen omgaan. De begraafplaatsen en het crematorium bieden die mogelijkheid steeds meer. Tijdens het open huis heeft u de kans om begraafplaats Rusthof en crematorium Amersfoort nader te leren kennen en voor uzelf een beeld te krijgen wat hier allemaal mogelijk is. Of u uit interesse komt of uit een persoonlijk belang, de medewerkers van Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort staan u graag te woord.

Activiteiten

Tijdens het open huis kunt een kijkje achter de schermen nemen en ruimtes bezichtigen die op andere momenten niet open zijn voor publiek.  Tijdens het open huis willen wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden die Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort biedt om de uitvaart van een dierbare geheel naar de wens van de nabestaanden in te vullen. Er is een gevarieerd programma met rondleidingen, lezingen, een roofvogelshow, muziek en kinderactiviteiten. U kunt een kijkje achter de schermen nemen en ruimtes bezichtigen die normaal gesproken niet open zijn voor het publiek.

Ga voor meer informatie en het programma naar: cba-amersfoort.nl/open-huisNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons