Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenAchterhoekse uitvaartbeurs: 22 maart

Achterhoekse uitvaartbeurs: 22 maart

Facebook Twitter LinkedIn
18-03-2015

Komend weekend op 22 maart van 11.00 tot 16.00 uur zal Afscheidswijzer te vinden zijn op de uitvaartbeurs in de Achterhoek.

18-03-2015

Nabestaanden

Aanstaand weekend wordt er een uitvaartbeurs georganiseerd in de Achterhoek. Door het voeren van gesprekken met nabestaanden kwam Dorjéuitvaartzorg tot de conclusie dat er veel onwetendheid bestaat over wat er er eigenlijk mogelijk is op uitvaartgebied. Soms weten nabestaanden niet wat de mogelijkheden allemaal zijn, soms is er zelfs nog nooit over de dood gesproken. Gesprekken over de dood of uitvaart aangaan, is namelijk niet altijd makkelijk. Dat we dood gaan, daar staat niemand graag bij stil. Iedereen verdient een bijzonder afscheid en na een overlijden achterblijven met vragen als: hebben we het wel goed gedaan, dat wil niemand.

Achterhoekse uitvaartbeurs

Vanuit deze gedachte ontstond bij Dorjéuitvaartzorg het idee om een Achterhoekse Uitvaartbeurs te organiseren. De beurs is veelzijdig, informatief en laagdrempelig. Er zullen ongeveer 40 ondernemers vertegenwoordigd  zijn met informatie en producten op gebied van; zorg rondom afscheid, rouwvervoer, urnen, kisten, assieraden, bloemstukken, erfrecht en nazorg bij afscheid. Ook Afscheidswijzer zal hier vertegenwoordigd zijn.

U kunt aansluiten bij gesprekken met een notaris waar onder andere vragen als: "wat is erfrecht, wat gebeurd er met de bankrekening als een dierbare overlijd, kan ik een erfenis weigeren" behandeld zullen worden. Ook kunt u een lezing bijwonen van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde.

U kunt in alle rust en op uw gemak rond kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent afscheid, uitvaart en herinneren.

 


Iedereen is van harte welkom, ook al is het puur uit nieuwsgierigheid.

De entree is gratis.

22 maart 2015 van 11.00 tot 16.00 uur Olde Beth Wehl

Nieuwestraat 10, 7031 EW Wehl

 

 

 

 

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons