Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenAllerzielen Velsen Verlicht: herdenken voor iedereen

Allerzielen Velsen Verlicht: herdenken voor iedereen

Facebook Twitter LinkedIn
23-10-2015

Begraafplaats De Biezen in Santpoort-Noord viert op woensdag 28 oktober Allerzielen Velsen Verlicht. Belangstellenden  kunnen aankomende woensdag tussen 18.30 uur en 21.30 uur op de openbare begraafplaats in de gemeente Velsen de doden herdenken. Iedereen is die avond welkom, ongeacht waar iemand begraven of gecremeerd is. Het gaat aanstaande woensdag namelijk om het samenzijn. 

Begraafplaats De Biezen zal de 28e sfeervol verlicht worden door kaarsen en fakkels. Wethouder Floor Bal opent de avond waarna de bezoekers in een interactieve sfeer hun dierbaren kunnen herdenken. Er zijn verschillende activiteiten voor de aanwezigen, zoals de drijflichtjes. Men kan daar een boodschap op een van de bakjes schrijven en deze symbolisch in het water loslaten.

De avond is gratis, maar een eigen bijdrage is altijd welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn, wordt er geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets te komen. De begraafplaats beschikt namelijk niet over genoeg parkeerplaatsen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Allerzielen Velsen VerlichtNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons