Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenApeldoornse Uitvaartbeurs 12 okt

Apeldoornse Uitvaartbeurs 12 okt

Facebook Twitter LinkedIn
09-07-2013

Op het gebied van uitvaart en alles wat hiermee te maken heeft zijn er veel mogelijkheden. Veel mensen hebben echter geen idee wat allemaal kan. Het is goed je hier toch in te verdiepen, maar wel op een plezierige manier.

Om deze reden wordt de Apeldoornse Uitvaartbeurs georganiseerd. Op deze beurs komt u in aanraking met alles wat met het afscheid en de periode daarna te maken heeft. Diverse standhouders laten zien welke mogelijkheden er zijn op dit gebied. 

Deze standhouders hebben één ding gemeen: zij helpen anderen in de moeilijkste periode van het leven. Er zullen bijvoorbeeld bijzondere vormen van rouwbegeleiding te zien zijn, nieuwe manieren om de as van de overledene te verstrooien of te bewaren en bijzondere laatste omhulsels als alternatief voor de traditionele kist. Omdat in de traditie ook veel waarde zit die veel mensen aanspreekt is de beurs breed gehouden. Daarom is naast het moderne aanbod in de uitvaart ook de traditionele uitvaartondernemer met de bij iedereen bekende artikelen vertegenwoordigd.

De beurs wordt gehouden op 12 oktober 2013 van 10.00 tot 16.00 uur in restaurant De Wilde Pieters in Apeldoorn. Toegang is gratis

Wilt u zich dus verdiepen in de mogelijkheden of bent u gewoon nieuwsgierig, kom dan gerust een kijkje nemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.apeldoornseuitvaartbeurs.nlNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons