Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenBegraafplaats St. Barbara in nieuw jasje

Begraafplaats St. Barbara in nieuw jasje

Facebook Twitter LinkedIn
07-07-2016

Een frisse wind waait vanaf 11 juli 2016 door de condoleance - en rouwkamer in de vorm van een uitvoerige renovatie op begraafplaats St. Barbara, Den Haag.

Terug in de tijd

Eerlijk is eerlijk, een ieder ging even terug in de tijd bij een bezoek aan de koffiekamer op begraafplaats St. Barbara. Daarom heeft Stichting R.K. Begraafplaatsen opdracht gegeven aan Hoogendoorn Bouw beide ruimtes grondig te renoveren op de begraafplaats. De verbouwing leidt tot eigentijdse nieuwe ruimtes, waaronder een 24-uurs rouwkamer waar families dag en nacht terecht kunnen bij hun dierbare overledene.

Moderne condoleanceruimte en 24-uurs rouwkamer

Na oplevering is er een moderne en compleet vernieuwde condoleanceruimte en 24-uurs rouwkamer op St. Barbara te vinden. Begraafplaats St. Barbara voorziet door deze grootschalige verbouwing in de wensen van uitvaartondernemers, families en bezoekers. Wij kijken allen uit naar een prachtig eindresultaat. Updates vindt u op de website: www.begraafplaatsstbarbara.nl/nieuws.

Begraafplaats St. Barbara is een parkachtige, katholieke begraafplaats aan de, met zand verhoogde, St. Barbaraweg. Het is een bijzondere plek voor bezinning, een oase van rust in de drukke industriële wijk de Binckhorst. St. Barbara valt onder beheer van de Stichting R.K. Begraafplaatsen te ’s Gravenhage. Deze Stichting beheert tevens de monumentale begraafplaats op de Kerkhoflaan 10, St. Petrus Banden, te Den Haag. De Stichting zet zich in voor het creëren van unieke, laagdrempelige begraafplaatsen. Vanuit die doelstelling organiseert de Stichting het hele jaar door rondleidingen, er is een bijzondere wandelroute langs markante graven beschikbaar. Daarnaast worden er workshops, lezingen, optredens en gedenkbijeenkomsten georganiseerd.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons