Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenBezinningsdag ‘Zin in Zorg’ in ontmoetingscentrum Zusters van Liefde

Bezinningsdag ‘Zin in Zorg’ in ontmoetingscentrum Zusters van Liefde

Facebook Twitter LinkedIn
07-10-2015

In ontmoetingscentrum Zusters van  Liefde wordt op zaterdag 10 oktober 2015 om 10:00 uur een bezinningsdag gehouden voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Deze dag vindt plaats aan de Oude Dijk 1, 5038 VL in Tilburg en duurt ongeveer tot 16:00 uur. Stiltetrainer Mirjam van der Vegt begeleidt samen met Marije Stegenga en Marije Vermaas, beide stafmedewerkers van organisator Reliëf, en geestelijk verzorger ds. Tim van Iersel deze bezinningsdag.

Bezinningsdag Zin in Zorg

’s Ochtends start het programma met een stuk geschiedenis van de zorg, en welke rol de religieuzen hierin hebben gespeeld, wat voor waarden zij hanteerden en op welke manier die vandaag de dag nog relevant zijn. Tijdens het middageten, wat inclusief is, kunnen de deelnemers verschillende werkvormen volgen. Twee van deze vormen zijn de ‘Klaagmuur’ en de ‘Muur van Waarden’. De Klaagmuur gaat over wat er beter kan in de zorg, terwijl de Muur van Waarden juist gaat over wat waardevol is in de zorg.

Na de lunch volgt een praktisch  gedeelte in de vorm van vier workshops. Tijdens deze workshops krijgt men van de begeleiders praktische tips over de dagelijkse zorg.

Voor meer informatie kunt u kijken de website.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons