Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenChinese begraafplaats officieel geopend op Kranenburg

Chinese begraafplaats officieel geopend op Kranenburg

Facebook Twitter LinkedIn
01-07-2016

Afgelopen maandag heeft de burgemeester van Zwolle, Henk Jan Meijer, de Chinese begraafplaats op Kranenburg officieel geopend.

‘Het Paradijs’

De Chinese begraafplaats heeft de naam ‘Het Paradijs’ gekregen. De begraafplaats is volledig volgens Chinese traditie ingericht. Het heeft zeven terrassen met uitzicht op het water. Er zijn 230 graven, waarvan er op voorhand reeds 120 van verkocht.

Compleet

Er is de afgelopen 2 jaar veel werk verricht. Zo zijn er bomen en struiken geplant, die nu in volle bloei staan. Ook is er een vijver gerealiseerd. De begraafplaats is nu helemaal compleet, hierdoor was het de hoogste tijd voor de officiële opening.

Niet alleen begraven

Naast begraven, kunnen er ook urnen geplaatst worden in een urnenmuur, dit kan, net zoals de graven, voor onbepaalde tijd uitgegeven worden.

In Afscheidswijzer Zwolle is een stuk toegewijd aan begraafplaats Kranenburg, hierin staat óók een stuk over de Chinese begraafplaats geschreven. Dit kunt hier (op pagina 48-51) lezen.

 

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons