Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenDe Phéron Memory Box

De Phéron Memory Box

Facebook Twitter LinkedIn
04-05-2016

De Phéron Memory Box bevat items om de pijn te verzachten en ouders te inspireren om hun verlies te dragen en herinneringen te bewaren. Hierbij kun je denken aan een bewaardoosje, een kaarsje, een inspirerende gedichtenbundel, een fotolijstje, een lief gedenk knuffeltje, gipsafdrukje, inkt en linnenpapier voor (extra) voet en of handafdrukjes en inspiratie items voor ouders die ‘verder’ moeten met hun leven zonder hun geliefde baby.

Stichting Phéron start per 1 mei 2016 in de vorm van een pilot met het verspreiden van deze boxen. De Phéron Memory Boxen kunnen meegegeven worden door zorg(hulp)verleners zodra de ouders het ziekenhuis verlaten na het verschrikkelijke nieuws of als hun geliefde baby plots overlijdt. De box is een (gratis) liefdevolle geste en bevat herinneringsitems en een quick reference card met hierop tips waar ze aan kunnen denken tijdens de afscheidsweek.

Om te bepalen of dit de juiste werkwijze is, de box de juiste items bevat en of ouders dit prettig vinden is Stichting Phéron op zoek naar ziekenhuizen die met ons de eerste pilot willen draaien. De pilot start vanaf 1 mei t/m 1 oktober 2016.

De pilot omvat een X aantal boxen (afhankelijk van omvang ziekenhuis) en een contactpersoon/aanspreekpunt voor Stichting Phéron in het betreffende ziekenhuis die de ervaringen bij zal houden. Ben jij werkzaam op een afdeling in het ziekenhuis die te maken heeft met dit onderwerp? Of ken jij zorg(hulp)verleners die dit initiatief kenbaar kunnen maken binnen hun ziekenhuisorganisatie? Of zouden jullie met de pilot willen starten? Mail dan naar info@stichtingpheron.nl o.v.v. Phéron Memory Box.

Heeft u een goed idee om dit project te bevorderen? Of bent of kent u iemand of een organisatie die een item zou willen sponsoren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons