Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenDocendo in documentaire serie ‘Dit zijn wij’ van de VPRO

Docendo in documentaire serie ‘Dit zijn wij’ van de VPRO

Facebook Twitter LinkedIn
06-07-2016

Bij Docendo werden 22 juni 2016 opnames gemaakt voor de nieuwe documentaire serie ‘Dit zijn wij’ die de VPRO in 2017 gaat uitzenden op NPO1.

De serie wordt geregisseerd door Michiel van Erp, de maker van de documentaire ‘MH17: Het verdriet van Nederland’. In deze nieuwe documentaire wordt Nederland geportretteerd aan de hand van haar inwoners. In iedere aflevering staat een ander thema centraal. ‘Hoe woont Nederland’, ‘Hoe trouwt Nederland’ maar ook hoe gaat Nederland om met de geboorte en met de dood.

In de aflevering over de dood zal in beeld worden gebracht hoe mensen zowel beroepsmatig als in persoon vorm geven aan de gebruiken en rituelen rondom de dood in ons land. De manier waarop mensen elkaar begeleiden en steunen maar ook de passie vanuit het werkveld en de veerkracht van mensen worden in beeld gebracht.

Bij de opnames van de cursus ‘Make-up en camouflage’ wordt duidelijk gemaakt wat er mogelijk is om mensen op een mooie en passende manier afscheid te laten nemen van hun dierbare én het belang daarvan voor het verdere verloop van het rouwproces.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons