Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenEen condoleanceruimte aan de Zaan

Een condoleanceruimte aan de Zaan

Facebook Twitter LinkedIn
01-12-2015

Wilt u uw dierbaren een mooi en persoonlijk afscheid geven? Dit kan zowel op de begraafplaats als op een zelfgekozen locatie. In opkomst zijn restaurants en kroegen, maar in Zaandam is er wel een heel bijzondere condoleancelocatie. Het is namelijk mogelijk om in het Zaantheater een afscheidsceremonie, herdenkingsdienst of condoleancebijeenkomst te houden.

Geïnteresseerden kunnen bij het theater terecht voor een plechtigheid van 30 tot 1000 personen. Het Zaantheater biedt vele mogelijkheden. Van het filmen van de bijeenkomst tot vervoer over het water. Vanuit de diverse foyers heeft u namelijk een prachtig uitzicht op de Zaan. Bijzonder aan het Zaantheater is dat het voor grote gezelschappen ook twee theaterzalen beschikbaar heeft. Hier kunnen dus ook foto’s of een film getoond worden op een groot scherm inclusief bijzondere verlichting. Voor meer informatie over de mogelijkheden in het Zaantheater kunt u terecht op de website

Het Zaantheater als condoleancelocatie Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons