Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenEen levensverhaal als nalatenschap

Een levensverhaal als nalatenschap

Facebook Twitter LinkedIn
19-01-2016

Nalatenschap in de vorm van een boek is tegenwoordig heel populair. Zo gaan herinneringen aan dierbaren niet verloren, leuke anekdotes blijven bewaard en bijna vergeten verhalen worden weer opgehaald. Het is ook de ideale methode om (klein)kinderen iets te leren over de geschiedenis van hun familie.

Geschreven woord

Je kunt er voor kiezen om een boek over jezelf te laten maken. Aan de hand van een aantal interviews stelt de schrijver/schrijfster een verhaal samen over jouw leven. De grootte en de vormgeving van het boek is vaak afhankelijk van de prijs. Sommige bedrijven leveren een compleet boek af, andere leveren alleen het verhaal af en voor een meerprijs maken ze er dan een mooi boek van. Het levensverhaal in boekvorm zorgt er voor dat de nabestaanden het boek altijd even weg kunnen leggen en er weer bij kunnen pakken wanneer het ze uitkomt.

Gesproken woord

Een boek heeft als voordeel dat het gebruikt kan worden wanneer het uitkomt, maar een audio-opname zorgt ervoor dat jouw stem altijd bewaard blijft. De maker/maakster van het luisterportret zal door middel van het stellen van vragen, je helpen de verhalen te herinneren. De geluidsopnames worden dan verwerkt tot een luisterportret en op een CD gezet. Zo wordt jouw stem vastgelegd met de verhalen die jij vertelt. Naast een nalatenschap, kan een levensverhaal ook een mooi cadeau zijn voor een huwelijk of een tachtigjarige verjaardag. Het is een uniek en persoonlijk document.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons