Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenFibula bouwt in 2016 verder aan palliatieve netwerkzorg in Nederland

Fibula bouwt in 2016 verder aan palliatieve netwerkzorg in Nederland

Facebook Twitter LinkedIn
05-01-2016

Het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) verleent een vervolgsubsidie aan stichting Fibula voor verdere professionalisering van multidisciplinaire palliatieve netwerkzorg.


Ministerie verlengt subsidie

Jolanda Roelands, projectdirecteur stichting Fibula: “Wij zijn erg blij dat het ministerie de meer-waarde van Fibula en de Netwerken Palliatieve Zorg erkent voor de palliatieve zorg en ons in staat stelt verder te werken aan kwaliteitsverbetering van de ondersteuning van de palliatieve zorg in heel Nederland.”

Verbinden en faciliteren

Voor het realiseren van 24/7 kwalitatief goede palliatieve zorg voor elke Nederlander in 2020, één van de doelstellingen van het Nationaal Programma Palliatieve Zorg, vormen de Netwerken Palliatieve Zorg een belangrijke schakel. Fibula is ervan overtuigd dat door regionale samenwer-king de zorg voor mensen in de laatste levensfase daadwerkelijk kan verbeteren. Ook in 2016 wil Fibula de Netwerken Palliatieve Zorg hierin ondersteunen door hen te verbinden, te faciliteren en de onderlinge samenhang tussen de netwerken verder uit te bouwen.

Samenwerking

Als vertegenwoordiger van de Netwerken Palliatieve Zorg werkt Fibula graag samen met collega-organisaties en stakeholders in de palliatieve zorg. Een eenduidige ondersteuningsstructuur in de palliatieve zorg en een transparante informatievoorziening voor professionals en patiënten staan in 2016 op de agenda.

 

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons