Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeen'Graf zonder naam' kijkcijferhit

'Graf zonder naam' kijkcijferhit

Facebook Twitter LinkedIn
11-12-2015

Wanneer iemand komt te overlijden en de identiteit van die persoon is niet vast te stellen, wordt deze begraven in een anoniem graf. In een nieuw programma op SBS6, wordt er geprobeerd deze anonieme doden een naam te geven.

Anonieme doden

Op de Nederlandse begraafplaatsen liggen 300 personen in anonieme graven. In het programma ‘Graf zonder naam’, elke zondag te zien op SBS6, gaat presentator Kees van der Spek op zoek naar de identiteit van deze overledenen. Wie zijn het? Waar komen ze vandaan? En door wie worden ze gemist?

Exclusieve inzage politiedossiers

De programmamakers krijgen inzage in politiedossiers om meer informatie over de overledenen en hun nabestaande te krijgen. Door de graven te bezoeken, met de nabestaanden hopen ze de anonieme doden een naam te kunnen geven. Om uitsluitsel te geven over de identiteit van de overledene, wordt het stoffelijk overschot opgegraven. Vervolgens wordt er gekeken of er ook daadwerkelijk een DNA match is met de (vermoedelijke) nabestaande(n).

‘Graf zonder naam’ is iedere zondag te zien om 21:25 uur op SBS6.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons