Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenGreenCoffins bestaat vijf jaar

GreenCoffins bestaat vijf jaar

Facebook Twitter LinkedIn
03-03-2015

GreenCoffins is distributeur van een uitgebreide collectie Fair Trade Groene en natuurlijke uitvaartmanden, kisten en urnen waarbij duurzaamheid voor mens en milieu centraal staat.

03-03-2015

 Foto: Een greep uit het GreenCoffins assortiment

In maart 2015 bestaat GreenCoffins vijf jaar, een periode waarin er veel is gebeurd en waarin GreenCoffins een substantiële groei heeft doorgemaakt. Een groei die mede tot stand is gekomen doordat de GreenCoffins door de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC) zijn goedgekeurd voor crematies.

En ook in de toekomst mag het GreenCoffins motto ‘Duurzaamheid voor Mens en Milieu’ rekenen op de groeiende groep mensen die een betere wereld belangrijk vinden.Tegelijk hebben we ook een toename mogen ervaren van families die de manden kiezen omdat men ze vriendelijker vindt ogen. Om ook deze doelgroep meer aandacht te schenken hebben we de GreenCoffins website volledig vernieuwd en we verwachten hiermee bedoelde doelgroep beter te kunnen bedienen.

www.greencoffins.nl

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons