Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenHet graf in met Jheronimus Bosch

Het graf in met Jheronimus Bosch

Facebook Twitter LinkedIn
15-02-2016

Groot fan van de schilder Jheronimus Bosch? Het is vanaf heden mogelijk ook na je dood wel heel dicht bij de oude meester te komen. Drie uitvaartondernemingen in Den Bosch komen namelijk met een 'Jheronimus Bosch' Uitvaart, zo meldt Omroep Brabant.

Uitvaart in 'Bosch-stijl'

Dit jaar wordt de 500ste sterfdag van de schilder herdacht. In Den Bosch kun je nu zelfs een uitvaart inrichten in de stijl van zijn werk. Zo is het mogelijk om een speciale rouwkaart, urn of grafkist te bestellen in het thema van Bosch 500. Er zijn vier verschillende kisten om uit te kiezen. Er zijn opdrukken van de bekende werken van Jeroen Bosch ‘Tuin der Lusten’, ‘Laatste Oordeel’, ‘Demonen’ en ‘Verzoeking’. De afbeeldingen worden er met folie opgebracht en zijn biologisch afbreekbaar. Drie verschillende uitvaartondernemingen werken mee aan het initiatief.

Bosch 500

In 2016 keren tientallen topstukken van de Bossche meester, terug naar de stad waar hij ze vijfhonderd jaar geleden maakte. De grootste overzichtstentoonstelling ooit is vanaf deze week te zien in het Noordbrabants Museum.

 

 

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons