Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenIn Memoriam: Herdenkingsconcert 30 december in Rijswijk

In Memoriam: Herdenkingsconcert 30 december in Rijswijk

Facebook Twitter LinkedIn
16-12-2014

Op dinsdagavond 30 december is er een In Memoriam, een herdenkingsconcert in de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk. Tijdens deze avond worden dierbare overledenen herdacht. Deze avond staat open voor nabestaanden die behoefte hebben aan een moment van bezinning.

Dit In Memoriamconcert is een initiatief van Madeleine van Koot van Immortality uitvaartzorg en Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg. Ze geven iedereen die een dierbare verloren heeft de gelegenheid om deze tijdens het In Memoriam op 30 december te herdenken. “Een eerdere herdenkingsdienst werd druk bezocht en veel mensen waren blij met dit moment van bezinning. Delen is helen en dit kan helpen bij het rouwen en verwerken van een verlies, beseffen dat je niet alleen bent met dit verdriet.”

Vooraf aan de avond kunnen mensen een foto van hun overleden dierbare inleveren. Tijdens het concert komen alle foto’s langs in een diapresentatie. Diverse muzikanten verzorgen livemuziek en er zijn ook dansoptredens.

Mensen die deel willen nemen, kunnen de foto en/of naam uiterlijk 21 december mailen naar info@infinity-uitvaartzorg.nl of info@immortalityuitvaartzorg.nl. Als u meerdere mensen wilt herdenken, kunt u ook meerdere foto’s sturen.

Het herdenkingsconcert is op dinsdag 30 december in de Benedictus en Bernadettekerk aan de Sir Winston Churchilllaan 372 in Rijswijk en begint om 18.30 uur. De zaal is open om 18.00 uur. Het concert is gratis en niet religieus. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie met een traktatie. Als u wilt komen en geen foto indient, kunt u zich aanmelden via bovenstaand mailadres.

Als u een vrijwillige bijdrage wilt geven, komt deze geheel ten goede aan de Stichting Terminale Zorg door Vrijwilligers en het behoud van de Benedictus en Bernadettekerk. Dit onder het motto: “Samen helpen wij elkaar!”Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons