Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenInbraakgolf teistert crematoria Oost-Nederland

Inbraakgolf teistert crematoria Oost-Nederland

Facebook Twitter LinkedIn
20-06-2016

De afgelopen maanden heeft er een golf van inbraken plaatsgevonden in het Oosten van Nederland. De dieven waren uit op gouden en zilveren assieraden en cash geld aanwezig in diverse crematoria.

Inbraken

De inbrekers sloegen onder meer toe in Aalten, Arnhem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn en het Limburgse Baexem. Doordat de inbraken relatief snel na elkaar plaatsgevonden hebben, lijkt het om het werk van een georganiseerde groep te gaan. De politie kan dit echter niet bevestigen, zo meldt de Gelderlander.

Assieraden

De inbrekers leken vooral op zoek te zijn naar showmodellen van assieraden die vaak in vitrinekasten te zien zijn. Dit zijn sieraden waarin de as van een overledene bewaard kan worden. Het lijkt erop dat de inbrekers bewust te werk zijn gegaan en wisten waar ze naar op zoek waren.
De meeste crematoria in Nederland zijn aangesloten bij De Landelijke Vereniging van Crematoria. De vereniging heeft een brief aan al haar leden gestuurd met het advies extra alert te zijn.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons