Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenKeurmerk Uitvaartzorg staat al 10 jaar voor kwaliteit

Keurmerk Uitvaartzorg staat al 10 jaar voor kwaliteit

Facebook Twitter LinkedIn
30-11-2016

Het Keurmerk Uitvaartzorg is tien jaar geleden in het leven geroepen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de uitvaartbranche in Nederland te verhogen. Het doel van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) was en is het professionaliseren van de uitvaartbranche. Inmiddels zijn ruim 350 uitvaartondernemingen in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Zij laten daarmee zien dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Het Keurmerk Uitvaartzorg

Voorzitter van het Keurmerk Uitvaartzorg, Matthijs de Gee, is trots op wat de SKU heeft bereikt in de afgelopen tien jaar: “Als nabestaande wil je dat een uitvaart goed geregeld wordt en volgens jouw wensen. Een van de eisen van het Keurmerk is het opstellen en uitleggen van een transparante begroting. Dat is niet altijd gemakkelijk, want nabestaanden zijn vaak verdrietig, en dan staat hun hoofd niet naar gedoe over geld. Toch wordt op deze manier voorkomen dat nabestaanden achteraf voor nare verrassingen komen te staan.” Jaarlijks worden Keurmerkhouders getoetst of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo biedt het Keurmerk Uitvaartzorg de garantie dat de aangesloten uitvaartondernemers hun organisatie op orde hebben. Dit geeft nabestaanden vertrouwen en zekerheid.

Nieuwe website

Het Keurmerk Uitvaartzorg heeft een aantal mooie resultaten geboekt maar is niet van plan op de lauweren te gaan rusten. De Gee: “We luisteren en kijken goed waar wij als Keurmerk Uitvaartzorg een rol van waarde kunnen spelen. We staan open voor de bewegingen in de markt en blijven ons ontwikkelen.” De vernieuwde gebruiksvriendelijke website van het Keurmerk Uitvaartzorg, www.keurmerkuitvaartzorg.nl, is daar een voorbeeld van. De website biedt nu de mogelijkheid om eenvoudig en snel een uitvaartondernemer met het Keurmerk Uitvaartzorg in de buurt te vinden. “Zo wordt het kiezen voor een goede, zorgvuldige uitvaartonderneming nog makkelijker.”Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons