Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenLeger des Heils genomineerd voor 3M Fonds

Leger des Heils genomineerd voor 3M Fonds

Facebook Twitter LinkedIn
19-07-2013

Geachte relatie,

Het Leger des Heils dingt dit jaar mee naar de Grote Gift van het 3M fonds! De afdelingen Fondsenwerving en Marketing en Corporate Communicatie van het Leger des Heils hebben de handen ineen geslagen om de nominatie in de wacht te slepen. Dat is gelukt. Nu gaat het erom dat het Leger des Heils als deelnemende organisatie zoveel mogelijk stemmers weten te mobiliseren voor hun organisatie en doel.

Wat is het 3M Fonds?
Wereldwijd werkt 3M met het Community Giving Program: ondersteuning van projecten op sociaal, educatief en milieugebied. Daarbinnen heeft elke dochtermaatschappij een eigen MVO-programma dat aansluit op de lokale cultuur, gemeenschap en omgeving. In de Benelux ondersteunt 3M Goede Doelen en niet-commerciële organisaties middels het 3M Fonds. http://bit.ly/10XShUx

Wat houdt deelname in?
Deelnemende organisatie wordt gevraagd een bestedingsdoel voor de Grote Gift van maximaal € 43.000 in te dienen. Leger des Heils Fondsenwerving heeft ervoor gekozen het buurtgerichte werk vanuit de Bij Bosshardts voor te dragen als doel, omdat dit als doel past binnen de reguliere fondsenwerving.

Genomineerde organisaties worden aangemoedigd om zelf, via hun achterban, stemmen te werven. Op die manier heeft de bevolking een belangrijke stem in het bepalen welk Goed Doel de Grote Gift gaat ontvangen. Voor dit doel heeft het Leger des Heils in eigen huis een zogenaamd 'stop-motion filmpje' gemaakt http://vimeo.com/69963745, om op ludieke wijze enkele wetenswaardigheden van het Leger des Heils onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Help het Leger des Heils om deze prijs in de wacht te slepen, deel deze mail en het filmpje met je netwerk en roep iedereen op om te stemmen voor het Leger des Heils, http://vimeo.com/69963745Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons