Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenLezing: 'een duurzame uitvaart'

Lezing: 'een duurzame uitvaart'

Facebook Twitter LinkedIn
26-01-2015

Pascuis uitvaartbegeleiding organiseert op dinsdag 10 februari om 19.00 uur in het gebouw van Groen4Life aan het Stationsplein 15 – 21 in Helmond een informatieve bijeenkomst over het onderwerp “Een duurzame uitvaart”.

Het doel van de avond is mensen kennis te laten maken met alle mogelijkheden rondom een duurzaam laatste afscheid. Milieubelastende factoren worden besproken en gepresenteerde alternatieven kunnen u wellicht tot nieuwe inzichten brengen.

Behalve Marc Noorthoek van Pascuis zullen ook Gé Peterink van Natuurbegraafplaats Weverslo en Jaap de Korte van Biesvelden Natuurkisten u vanuit hun eigen specialisme vertellen over hun aandeel in een duurzame uitvaart. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en het nader kennis maken met elkaar.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis net zoals de koffie en thee in de pauze. Aanmelden kan via de website www.pascuis.nl of via telefoonnummer 0492-775936 maar ook zonder vooraanmelding bent u vanzelfsprekend van harte welkom.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons